• Noel Gallagher și soția sa, Sara, ar urma să divorțeze după ce au fost împreună timp de 22 de ani, iar o sursă a insistat că foștii iubiți își păstrează ca prioritate fiii lor.
  • Rapoartele susțin că muzicianul s-a mutat din fosta lor casă conjugală din Hampshire, în timp ce el locuiește acum în nordul Londrei.
  • Un reprezentant al lui Noel a confirmat că fostul cuplu a plecat pe drumuri separate și că cei doi fii ai lor sunt prioritatea lor.

Noel Gallagher și cea de-a doua soție a sa, Sara MacDonald s-au despărțit după ce au fost împreună timp de 22 de ani. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011, la doar doi ani după ce Oasis s-a destrămat, relația cu Sara jucând un rol în faptul că mega-grupul a ajuns la final de drum.

Rapoartele susțin că muzicianul s-a mutat din fosta lor casă conjugală din Hampshire, în timp ce el locuiește acum în nordul Londrei. O sursă a continuat să spună pentru The Sun: „Este o mare rușine, dar ei încearcă să mențină o relație civilizată.”

Sursa a spus că Noel s-a mutat, dar Sara ar putea dori în cele din urmă să se mute în capitală și se asigură că divorțul lor este lin pentru a se garanta că există o perturbare minimă. Între timp, un reprezentant al lui Noel a confirmat că fostul cuplu a plecat pe drumuri separate și că cei doi fii ai lor sunt prioritatea lor.

Recomandări

CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
CUM ÎNVINGE EUROPA CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Într-o declarație împărtășită cu Daily Star, au continuat să spună: „Un purtător de cuvânt în numele lui Noel Gallagher și Sara Macdonald a confirmat că cei doi vor divorța. Noel și Sara vor continua să aibă grijă de copiii lor, care rămân prioritari. Ei cer presei să le respecte intimitatea lor și a familiei în acest moment.”

Chiar anul trecut, Noel, 55 de ani, și Sara, 51 de ani, s-au bucurat de o vacanță fastuoasă la bordul unui iaht în jurul Formentera, dar de atunci nu au mai fost văzuți în public împreună. Noel și Sara s-au întâlnit în 2000, în timpul unei ieșiri în clubul de noapte Ibizia Space, când el a vorbit cu ea, cuplul urmând să spună „Da” 11 ani mai târziu – fără ca fratele său Liam să fie prezent. Cu toate acestea, relația lor a devenit tensionată la doar doi ani după ce s-au întâlnit, cuplul a decis să pună punct, Sara susținând că Noel era „prea copilăros” pentru a se așeza la casa lui.