Noel Gallagher divorțează de cea de-a doua soție după 22 de ani și se mută din casa conjugală

Noel Gallagher divorțează de cea de-a doua soție după 22 de ani și se mută din casă

Noel Gallagher divorțează de cea de-a doua soție după 22 de ani și se mută din casă

Noel Gallagher și cea de-a doua soție a sa, Sara MacDonald s-au despărțit după ce au fost împreună timp de 22 de ani. Fostul cuplu s-a căsătorit în 2011, la doar doi ani după ce Oasis s-a destrămat, relația cu Sara jucând un rol în faptul că mega-grupul a ajuns la final de drum.

Rapoartele susțin că muzicianul s-a mutat din fosta lor casă conjugală din Hampshire, în timp ce el locuiește acum în nordul Londrei. O sursă a continuat să spună pentru The Sun: „Este o mare rușine, dar ei încearcă să mențină o relație civilizată.”

Sursa a spus că Noel s-a mutat, dar Sara ar putea dori în cele din urmă să se mute în capitală și se asigură că divorțul lor este lin pentru a se garanta că există o perturbare minimă. Între timp, un reprezentant al lui Noel a confirmat că fostul cuplu a plecat pe drumuri separate și că cei doi fii ai lor sunt prioritatea lor.

Într-o declarație împărtășită cu Daily Star, au continuat să spună: „Un purtător de cuvânt în numele lui Noel Gallagher și Sara Macdonald a confirmat că cei doi vor divorța. Noel și Sara vor continua să aibă grijă de copiii lor, care rămân prioritari. Ei cer presei să le respecte intimitatea lor și a familiei în acest moment.”

Chiar anul trecut, Noel, 55 de ani, și Sara, 51 de ani, s-au bucurat de o vacanță fastuoasă la bordul unui iaht în jurul Formentera, dar de atunci nu au mai fost văzuți în public împreună. Noel și Sara s-au întâlnit în 2000, în timpul unei ieșiri în clubul de noapte Ibizia Space, când el a vorbit cu ea, cuplul urmând să spună „Da” 11 ani mai târziu – fără ca fratele său Liam să fie prezent. Cu toate acestea, relația lor a devenit tensionată la doar doi ani după ce s-au întâlnit, cuplul a decis să pună punct, Sara susținând că Noel era „prea copilăros” pentru a se așeza la casa lui.

Exit mobile version