• Noul ei album o îndepărtează de compoziția indie intimă a ultimelor două albume, Folklore și Evermore, în favoarea muzicii electronice, a synth-pop-ului și uneori chiar a ritmurilor cu influențe hip-hop.
  • Albumul a adunat cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria Spotify.
  • Swift a scris din nou cea mai mare parte a albumului împreună cu Jack Antonoff, solistul trupei rock Bleachers.

Taylor Swift le-a mulțumit fanilor săi pentru că au făcut ceva uluitor, întrucât noul ei album a doborât recordul Spotify pentru cel mai difuzat album într-o singură zi.

Cel mai recent album al vedetei pop, Midnights, a stârnit un val de interes după ce a fost lansat vineri – și a provocat o oarecare agitație cu câteva versuri cu tentă de înjurătură. Mai puțin de 24 de ore mai târziu, gigantul de streaming muzical a anunțat că albumul a adunat cele mai multe difuzări într-o singură zi din istoria platformei.

Reacționând la știri, Swift a scris: Cum am ajuns să fiu atât de norocoasă, să vă am pe voi aici făcând ceva atât de uluitor?! Cum ar fi ce s-a întâmplat?!. Aceasta vine după ce utilizatorii Spotify au raportat o creștere uriașă a întreruperilor după ce noul album a aterizat pe platformă.

Recomandări

SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT
JILL BIDEN A SCRIS O CARTE PENTRU COPII

Swift a descris albumul ca fiind povestea a 13 nopți nedormite împrăștiate de-a lungul vieții mele și „o călătorie prin terori și vise dulci. Acesta o vede îndepărtându-se de compoziția indie intimă a ultimelor două albume ale sale, Folklore și Evermore, în favoarea unor ritmuri influențate de muzică electronică, synth-pop și, uneori, chiar de hip-hop.

Swift a scris din nou cea mai mare parte a albumului împreună cu Jack Antonoff, solistul trupei rock Bleachers. Într-o postare pe Instagram pentru a marca lansarea albumului, ea a împărtășit o fotografie cu colaboratorii ei și l-a desemnat pe Antonoff drept copilotul ei. Ea a spus: Midnights este un colaj de intensitate, de maxime și minime și de fluxuri și refluxuri

Viața poate fi întunecată, înstelată, înnorată, terifiantă, electrizantă, fierbinte, rece, romantică sau singuratică. La fel ca Midnights.