• Echipa Mission Imposible 8 filmează o scenă la Westminster Abbey.
  • Mission Imposible 8 se lansează pe 24 iulie 2024.
  • Mission: Impossible 7 și 8 au fost amânate la începutul anului din cauza întârzierilor legate de Covid.

Nu există o misiune imposibilă pentru Tom Cruise. Actorul a solicitat să filmeze o scenă importantă în catedrala Westminster Abbey din Londra. Cererea i-a fost acceptată. Este o permisiune rară, pentru că ei
refuză aproape fiecare solicitare. Este un semn incredibil pentru Tom și pentru echipa de producție, spune
o sursă pentru The Sun.

Mission: Impossible 7 și 8 au fost amânate la începutul anului din cauza întârzierilor legate de Covid. Producția celui de-al șaptelea film, regizat de Christopher McQuarrie, a început la Veneția în februarie Apoi, s-a mutat în Marea Britanie. Așa cum se știe, Cruise își face singur cascadoriile. Recent, a fost filmat sărind cu parașuta în Marea Britanie. Mai mult, Tom învață să piloteze un Boeing Stearman pentru o scenă majoră în Mission: Impossible 8.

Cu toate acestea, filmul a fost lovit de întârzieri de două ori, cel mai recent în iunie 2021, în urma testelor pozitive pentru COVID-19 în cadrul distribuției și al echipei.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Va fi o locație de filmare extraordinară și dă tonul pentru cât de mare va fi acest film. Bugetul este enorm, desigur, dar ambițiile sunt și mai mari”, declară o sursă.