• Lucasfilm a anunţat că Gina Carano, 38 de ani, nu va mai face parte din serialul The Mandalorian
  • Fosta luptătoare din MMA a interpretat-o pe Cara Dune timp de două sezoane
  • Ea a comparat climatul politic actual din SUA cu decesele evreilor din timpul Holocaustului

Actriţa şi fosta luptătoare de MMA, Gina Carano, a fost dată afară din distribuţia serialului The Mandalorian, de pe Disney +, în urma unor comentarii făcute pe reţelele de socializare, relatează Daily Mail.

„Postările sale de pe reţelele sociale, care denigrează oamenii pe baza identităţii lor culturale şi religioase sunt oribile şi inacceptabile”, se arată în comunicatul Lucasfilm.

Carano a fost criticată după ce a postat pe Instagram Stories mesajul „Evreii au fost bătuţi pe străzi, nu de soldaţii nazişti, ci de vecinii lor… chiar şi de copii. Pentru că istoria este falsificată, mulţi oameni nu îşi dau seama că, pentru a ajunge la punctul în care soldaţii nazişti ar putea strânge cu uşurinţă mii de evrei, prima oară guvernul a făcut ca vecinii lor să îi urască pur şi simplu pentru că sunt evrei. Cu ce este asta diferit faţă de a urî pe cineva pentru punctul lui de vedere politic?”.

Recomandări

BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
CE FACEM CU POLUAREA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE

Carano, care a intrepretat rolul lui Cara Dune din seria „Războiul Stelelor„, a şters postarea, dar această a fost distribuită în mediul online şi a dat naştere la hashtag-ul „#FireGinaCarano” (tr. – Concediaz-o pe Gina Carano).

Fost luptătoare de MMA, Carano a fost criticată şi în trecut pentru postările de pe reţelele de socializare. Printre altele, ea a râs de persoanele care poartă mască şi a promovat idea că alegerile din Statele Unite au fost fraudate. Înainte ca ştirea despre concedierea ei să devină publică, Carano a postat pe Instagram textul „Jeff Epstein nu s-a sinucis”, o referinţă la teoria conspiraţiei conform căreia miliardarul pedofil a fost ucis.

Actriţa a spus recent că nu este descurajată de cei care o critică şi rămâne vocală pentru a îi împiedica pe cei care nu sunt de acord cu ea să îi controleze Twitter-ul şi alte platforme de socializare.