• Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru BBC că tânăra de 31 de ani este în siguranță, dar nu a dat detalii suplimentare.
  • Într-un anunț oficial se precizează că familia actriței este „extrem de recunoscătoare”.
  • Actrița a părăsit apartamentul în care locuiește în Hollywood Bowl, fără telefon sau poșetă, și a fost văzută ultima dată joi, la ora locală 22:00.

Actrița britanică Tanya Fear a fost găsită în Los Angeles, după ce anterior a pus în alertă autoritățile pentru că nu a mai răspuns la telefon, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru BBC că tânăra de 31 de ani este în siguranță, dar nu a dat detalii suplimentare.

Într-un anunț oficial se precizează că familia actriței este „extrem de recunoscătoare”.

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
TINERIII VOR VOT OBLIGATORIU
HARRY POTTER DAY
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI

Potrivit contului de Twitter @FindTanyaFear, care ar aparține familiei artistei, actrița a părăsit apartamentul în care locuiește în Hollywood Bowl, fără telefon sau poșetă, și a fost văzută ultima dată joi, la ora locală 22:00.

Unchiul ei anunțate anterior că familia este „profund îngrijorată” de dispariția tinerei.

Înțelegem că nu este vătămată fizic, dar, ca măsură de precauție, este evaluată la un spital local„, a spus familia tinerei, după ce Poliția a anunțat că a fost găsită.

Actrița, al cărei nume complet este Tanyaradzwa Fear, a apărut în „Spotless”, „Endeavour”, „DCI Banks” și „Midsomer Murders”. A apărut în filmul „Kick-Ass 2” și a început recent să facă show-uri de stand-up.