• Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru BBC că tânăra de 31 de ani este în siguranță, dar nu a dat detalii suplimentare.
  • Într-un anunț oficial se precizează că familia actriței este „extrem de recunoscătoare”.
  • Actrița a părăsit apartamentul în care locuiește în Hollywood Bowl, fără telefon sau poșetă, și a fost văzută ultima dată joi, la ora locală 22:00.

Actrița britanică Tanya Fear a fost găsită în Los Angeles, după ce anterior a pus în alertă autoritățile pentru că nu a mai răspuns la telefon, scrie BBC.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a declarat pentru BBC că tânăra de 31 de ani este în siguranță, dar nu a dat detalii suplimentare.

Într-un anunț oficial se precizează că familia actriței este „extrem de recunoscătoare”.

Recomandări

ALTMAN PORNEȘTE RĂZBOIUL CU GOOGLE
100 LIDERI MONDIALI DAU STARTUL JO
CE ÎNSEAMNĂ TULBURAREA ARFID?
CE ESTE TULBURAREA ARFID?
CE DESTINAȚII VIZITEZI VARA ASTA?
UNDE CONDUCI ÎN WEEKEND?

Potrivit contului de Twitter @FindTanyaFear, care ar aparține familiei artistei, actrița a părăsit apartamentul în care locuiește în Hollywood Bowl, fără telefon sau poșetă, și a fost văzută ultima dată joi, la ora locală 22:00.

Unchiul ei anunțate anterior că familia este „profund îngrijorată” de dispariția tinerei.

Înțelegem că nu este vătămată fizic, dar, ca măsură de precauție, este evaluată la un spital local„, a spus familia tinerei, după ce Poliția a anunțat că a fost găsită.

Actrița, al cărei nume complet este Tanyaradzwa Fear, a apărut în „Spotless”, „Endeavour”, „DCI Banks” și „Midsomer Murders”. A apărut în filmul „Kick-Ass 2” și a început recent să facă show-uri de stand-up.