• Cherri, profesoară de limba engleză cu jumătate de normă, și-a făcut prima intervenție chirurgicală – o operație la pleoape – în 2014.
  • Ea a continuat cu alte câteva operații faciale și corporale pentru a obține chipul Kardashian.
  • Femeia are un total de 15 operații în opt ani.

O coreeancă și-a făcut atât de multe operații pentru a arăta ca Kim Kardashian încât spune că oamenii nu mai cred că este asiatică – și că merită fiecare bănuț din cele 50.000 de lire sterline cheltuite.

Cherri Lee, în vârstă de 28 de ani, a crescut idolatrizând familia Kardashian – și s-a îndrăgostit de aspectul lor și de corpurile lor. Cherri, al cărei nume sud-coreean este Hanbyeol, și-a făcut prima intervenție chirurgicală la vârsta de doar 20 de ani – o intervenție la ochi pentru a avea pleoape duble. Ea a continuat cu alte câteva operații faciale și corporale pentru a obține chipul Kardashian și silueta de clepsidră – un total de 15 operații în opt ani.

Procedurile ei au inclus trei ridicări braziliene de fund și două măriri de sâni, precum și nenumărate operații faciale. În total, ea a cheltuit peste 50.000 de lire sterline pentru look-ul ei – și și-a schimbat atât de mult înfățișarea încât nimeni nu mai crede că este din Coreea. Ea spune că a meritat fiecare bănuț pentru încrederea pe care i-a dat-o de fiecare dată când oamenii se opresc și se uită la ea în public.

Recomandări

CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN
METROUL NU MAI BATE PASUL PE LOC

Ea a spus: Nu mă vedeam ajungând atât de departe, dar am devenit dependentă de operații. De fiecare dată când treceam pe sub cuțit, vedeam o schimbare pozitivă și îmi plăcea la nebunie. Întotdeauna mi-am dorit să am look-ul glamour al lui Kardashian cu sâni mari și fund mare. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. De fapt, acum arăt ca o persoană complet diferită față de cea de dinainte – arăt occidental, iar unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc”.

Știu când să mă opresc și nu mai plănuiesc alte operații acum – am obținut aspectul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Nu regret nicio procedură și aș face totul din nou la fel – singurul meu regret este de ce nu am făcut-o mai devreme!”

Cherri, profesoară de limba engleză cu jumătate de normă, și-a făcut prima intervenție chirurgicală – o operație la pleoape – în 2014, în urma unei despărțiri dure. Influențată de Kardashians, îi plăceau siluetele curbate și aspectul glam și aspira să obțină acest lucru pentru ea însăși.