O coreeancă a investit 50.000 de lire în operații pentru a semăna cu Kim Kardashian încât spune că oamenii nu mai cred că este asiatică

O coreeancă și-a făcut atât de multe operații pentru a arăta ca Kim Kardashian încât spune că oamenii nu mai cred că este asiatică – și că merită fiecare bănuț din cele 50.000 de lire sterline cheltuite.

Cherri Lee, în vârstă de 28 de ani, a crescut idolatrizând familia Kardashian – și s-a îndrăgostit de aspectul lor și de corpurile lor. Cherri, al cărei nume sud-coreean este Hanbyeol, și-a făcut prima intervenție chirurgicală la vârsta de doar 20 de ani – o intervenție la ochi pentru a avea pleoape duble. Ea a continuat cu alte câteva operații faciale și corporale pentru a obține chipul Kardashian și silueta de clepsidră – un total de 15 operații în opt ani.

Procedurile ei au inclus trei ridicări braziliene de fund și două măriri de sâni, precum și nenumărate operații faciale. În total, ea a cheltuit peste 50.000 de lire sterline pentru look-ul ei – și și-a schimbat atât de mult înfățișarea încât nimeni nu mai crede că este din Coreea. Ea spune că a meritat fiecare bănuț pentru încrederea pe care i-a dat-o de fiecare dată când oamenii se opresc și se uită la ea în public.

Ea a spus: Nu mă vedeam ajungând atât de departe, dar am devenit dependentă de operații. De fiecare dată când treceam pe sub cuțit, vedeam o schimbare pozitivă și îmi plăcea la nebunie. Întotdeauna mi-am dorit să am look-ul glamour al lui Kardashian cu sâni mari și fund mare. Kim a fost întotdeauna o sursă de inspirație pentru mine și, în ochii mei, este cea mai frumoasă femeie din lume. De fapt, acum arăt ca o persoană complet diferită față de cea de dinainte – arăt occidental, iar unii dintre membrii familiei mele coreene nici măcar nu mă mai recunosc”.

Știu când să mă opresc și nu mai plănuiesc alte operații acum – am obținut aspectul pe care mi l-am dorit întotdeauna. Nu regret nicio procedură și aș face totul din nou la fel – singurul meu regret este de ce nu am făcut-o mai devreme!”

Cherri, profesoară de limba engleză cu jumătate de normă, și-a făcut prima intervenție chirurgicală – o operație la pleoape – în 2014, în urma unei despărțiri dure. Influențată de Kardashians, îi plăceau siluetele curbate și aspectul glam și aspira să obțină acest lucru pentru ea însăși.

Exit mobile version