• O coroană de plastic de 6 dolari, purtată de rapper-ul Notorious B.I.G. cu câteva zile înaitne să moară, a fost vândută la un preț record
  • Coroana a fost achiziționată cu 595.000 de dolari
  • Mai multe obiecte valoroase au fost vândute la Sotheby’s

Coroana din plastic de 6$, purtată de Notorious B.I.G. la o ședință foto cu câteva zile înainte să moară, a fost vândută marți pentru 595.000$, la prima licitație Hip-Hop a companiei de licitații Sotheby’s.

Coroana a fost vândută de fotograful Barron Claiborne, la un preț dublu decât era estimat la pre-licitație, în jur de 200.000$-300.000$. Obiectul pe care au rămas 3 amprente de la ședința foto a fost semnat atât de către faimosul rapper, pe numele său real Christopher Wallace, cât și de Claiborne.

Per total, la licitație s-au vândut obiecte în valoare 2 milioane dolari, depășind estimările cu 91% .

Recomandări

PUTIN ÎL VIZITEAZĂ PE KIM
NETANYAHU DIZOLVĂ CABINETUL
MACRON ARUNCĂ PARTIDUL ÎN AER
BELGIA PIERDE ÎN FAȚA SLOVACIEI
ROMÂNIA ÎNVINGE UCRAINA
NATO, ÎN ALERTĂ

Alte obiecte vândute sunt inelul MTV personalizat Fab 5 Freddy, o ediție completă a revistei The Source, faimoasele jachete ,,Push it” semnate Salt-N-Pepa, o arhivă de scrisori de dragoste scrise de Tupac Shakur în adolescență, o pereche de Air Force 1 semnate Ms. Opal Lee, Niko Brim și Sierato, în cinstea campaniei Juneteenth Holiday, costumul strălucitor World Class Wreckin’ Cru “Wrapped in Romance” al lui Dr. Dre sau o copertă prelucrată pentru albumul De La Soul’s 3 Feet High and Rising.