• O familie din New York a petrecut o noapte în magazinul de jucării FAO Schwarz.
  • FAO Schwarz este în Rockefeller Plaza, fix lângă celebrul brad de Crăciun.
  • A fost un eveniment unic, făcut în colaborare cu AirBnB.

Ce ar fi mai frumos de Crăciun decât să petreci o noapte în atelierul Moșului, înconjurat de jucării? Pentru o familie din New York, asta a fost realitate.

Nu au stat în fabrica de la Polul Nord, ci într-un loc foarte, foarte similar. Într-unul dintre cele mai renumite magazine de jucării din lume – FAO Schwarz – aflat chiar în Rockefeller Plaza. Puține locuri din lume sunt mai frumoase în această perioadă.

David Niggli, director FAO Schwarz: „Aici este 30 Rock, unde este FAO Schwarz. Este inima Crăciunului din orașul New York. Bineînțeles, avem uriașul pom de Crăciun fix în fața ferestrei.”

Recomandări

CINE VA PRELUA ȘEFIA C.E.
NOU COD PENTRU SCHENGEN
NE LIPSEȘTE EDUCAȚIA FINANCIARĂ?
NE-A SALVAT VACCINUL?
CIOLACU: COALIȚIA NU SE RUPE
O ROMÂNCĂ ARBITREAZĂ LA UEFA

Familia norocoasă, a cărei identitate nu a fost făcută publică încă, a avut mână liberă în magazin. Exact ca și când filmele „Noapte la Muzeu” ar prinde viață.

Au luat cina și mic dejun-ul printre rafturile pline cu jucării, au dormit înconjurați de animale de pluș și soldăței de lemn. Și s-au putut juca pe pianul uriaș de pe podea, ca Tom Hanks în filmul Big.

Veștile sunt proaste pentru doritori. A fost un eveniment unic, făcut de magazinul de jucării în colaborare cu AirBnB. Noaptea de vis a costat doar 25 de dolari.

David Niggli, director FAO Schwarz: „Experiența completă de la FAO Schwarz, dar fără aglomerație. Totul a fost personalizat pentru ei.”