O fană a lui Taylor Swift a rezervat 191 de camere de hotel pentru concertele artistei din New Orleans. Care a fost motivul

O fană a lui Taylor Swift a explicat de ce a rezervat 191 de camere de hotel în New Orleans înainte de spectacolele cântăreței în oraș, scrie The Independent.

În timpul unui interviu recent cu WVUE FOX 8, Rebecca Fox, originară din Louisiana, a explicat că a rezervat aceste camere anul trecut, când Swift a anunțat pentru prima dată că va concerta în New Orleans în octombrie 2024.

Ea a spus că personalul de la Holiday Inn de pe Loyola Avenue a fost puțin îngrijorat atunci când s-a interesat de rezervarea numărului mare de camere.

„Au fost extrem de reticenți”, a spus Fox despre hotel.

„Dar cred că odată ce persoana lor de marketing și vânzări a spus: „Nu cred că înțelegeți cu toții ce poate face Taylor și ce va aduce proprietății noastre”, s-au răzgândit. Și de atunci a fost interesant.”

Ideea lui Fox a apărut după ce a participat la concertul lui Swift din Arizona în 2023. La acea vreme, ea a observat costul ridicat al hotelurilor din Glendale, unele dintre acestea cerând oamenilor dublu pentru camere.

Ea a spus că nu a vrut ca niciun Swifties din New Orleans să aibă o experiență similară, așa că a plătit aproape 500 de dolari pentru fiecare cameră la Holiday Inn anul trecut. De atunci, ea a gestionat cererile de pe Facebook pentru camere și a spus că a făcut acest lucru fără a crește costurile camerelor pentru a obține un profit.

„Vrem să ne asigurăm că New Orleans este cel mai bun și este cel mai primitor, cel mai sigur și că se vor simți cel mai bine aici”, a explicat ea.

Cântăreața „All Too Well” își va încheia turneul Eras, care a bătut recorduri, în următoarele două luni, următoarele spectacole fiind programate pentru 25, 26 și 27 octombrie la Caesars Superdome din New Orleans.

În noiembrie 2023, Fox a distribuit pentru prima dată un videoclip pe TikTok despre rezervarea camerelor de hotel, glumind că a format „o convenție Swiftie, accidental”.

„Doar pentru a clarifica acest lucru nu este o aventură de afaceri”, a spus Fox în postarea pe social media. „Scopul acestei acțiuni nu a fost niciodată de a face bani sau de a profita de pe urma oamenilor. A fost pur și simplu să mă distrez și să am alți oameni ca mine cu care să stau.”

Ea a recunoscut că oamenii din blocul ei de hotel sunt extrem de drăguți și că plănuiesc să meargă împreună la spectacol până la Caesars Superdome – care se află la patru străzi distanță de hotel.

Înainte de vizita lui Swift la New Orleans, procurorul general al statului, Liz Murrill, a discutat despre creșterea recentă a numărului de rezervări hoteliere. În mesajul postat pe contul său X (fostul Twitter), ea a menționat că hotelurile ar fi modificat prețurile camerelor pentru oameni din cauza spectacolului și a îndemnat oamenii să depună o plângere dacă li s-a întâmplat acest lucru.

„Mi s-a adus la cunoștință faptul că unele hoteluri și întreprinderi din New Orleans ar fi anulat rezervările făcute în avans și ar fi majorat prețul camerelor înainte de marile concerte Taylor Swift din acest weekend. A profita de locuitorii din Louisiana și de turiștii care vizitează statul nostru este greșit”, a spus ea. „Încurajăm pe oricine are o plângere legitimă împotriva hotelului să depună o reclamație de consum la biroul nostru.”

Postul local de televiziune WDSU a anunțat că, potrivit Comisiei pentru turism din New Orleans, capacitatea hotelurilor este de 100% pentru weekendul concertelor lui Swift. Cu toate acestea, există o disponibilitate limitată de camere pentru noaptea de duminică, 27 octombrie.

Swift a dat startul ultimei etape a turneului său Eras la Miami weekendul trecut, cu trei spectacole consecutive. Turneul ei se va încheia oficial în acest an, cu ultimul său spectacol în Vancouver, Canada, pe 8 decembrie.

Exit mobile version