O femeie din SUA susține că ar fi căsătorită cu spiritul lui Michael Jackson, iar ea ar fi reîncarnarea celebrei Marilyn Monroe. Cine le-a oficiat cununia civilă

Colaj foto cu o femeie din SUA și cu Michael Jackson. Aceasta a mai susținut și că nunta le-a fost oficiată de Martin Luther King Jr. Sursa Foto: Instagram / Hepta
  • Kathleen Robert, un medium din SUA, susține că ar fi măritată cu spiritul lui Michael Jackson.
  • Femeia spune că a fost cerută în căsătorie de regele pop cu un inel roz.
  • Aceasta a mai susținut și că nunta le-a fost oficiată de Martin Luther King Jr.
  • Kathleen Robert: „Îmi place că este copilăros și are mâini și picioare mici. Este peste tot cu mine”.

Kathleen Robert, despre care se crede că ar fi din Statele Unite ale Americii, susține că ar fi măritată cu spiritul lui Michael Jackson, relatează Daily Mail.

Femeia a mărturisit că regele muzicii pop îi folosește corpul pentru a cânta, pentru a dansa și pentru simpla plăcere umană de a mânca prăjituri.

Totuși, femeia susține că deși există această apropiere între ea și spiritul lui Michael Jackson, cei doi nu fac sex.

Kathleen Robert este medium și mai susține că ea ar fi reîncarnarea celebrei Marilyn Monroe. Femeia a scris despre relația sa cu spiritul regelui pop într-un articol pe care l-a postat pe internet anul trecut.

Femeia spune despre Michael Jackson că este „copilăros și are mâini și picioare mici”, acestea fiind detalii pe care ea le îndrăgește foarte mult la el.

Într-un clip video, Kathleen a explicat că Michael Jackson, care a murit în anul 2009, a cerut-o în căsătorie cu un inel de logodnă roz. Ulterior, Martin Luther King Jr. le-a oficiat cununia.

„Michael se află în mine tot timpul, așa că merge cu mine peste tot”, a spus femeia.