• Gertrude Ngoma, în vârstă de 26 de ani, din Zambia, a inițiat proceduri legale împotriva iubitului ei Herbert Salaliki, în vârstă de 28 de ani
  • Femeia s-a răzbunat pe acesta deoarece după 8 ani de relație și un copil împreună, bărbatul nu a cerut-o în căsătorie
  • Autoritățile judecătorești consideră că cei doi ar trebui să-și rezolve problemele în afara instanței

„Nu a fost niciodată serios, de aceea am inițiat aceste proceduri legale, pentru că merit să știu ce se va alege de viitorul nostru împreună”, a declarat Gertrude Ngoma în instanță, relatează DailyMail.

În apărarea sa, Herbert Salaliki a spus că vrea să se însoare cu aceasta, dar nu are suficienți bani, adăugând și că ei nu comunică suficient.

În Zambia, este tradițional ca bărbații să plătească o „taxă de apreciere” familiei logodnicei lor, ca semn că vor avea grijă de viitoarea soție. În ciuda plății efectuate, cuplul nu a trăit niciodată împreună, chiar dacă au un copil. Femeia încă stă cu părinții ei.

Recomandări

X PERCEPE O NOUĂ TAXĂ
FACEM ECONOMIE LA ELECTRICITATE
MEGHAN ÎȘI LANSEAZĂ NOUL BRAND
MOMENTUL ATACULUI
TAYLOR SWIFT AR PUTEA DEVENI ȘI ACTRIȚĂ
ESA CREEAZĂ O ECLIPSĂ ARTIFICIALĂ

Bărbatul și-a apărat decizia spunând că nu este suficient de stabil din punct de vedere financiar pentru a-și permite o nuntă. El a mai spus și că este reticent în a se căsători, dând vina pe Gertrude pentru că nu i-a acordat atenția pe care o merită.

Autoritățile judecătorești consideră că cei doi ar trebui să-și rezolve problemele în afara instanței.