• Vedeta din „Even Stevens” și ‘Kim Possible’ a spus că a fost „disperată” și a filmat scena doar pentru bani.
  • A ajuns să accepte roluri în filme pe care „nu voia să le facă” după ce a cheltuit milioane de dolari.
  • Ea a dezvăluit că la un moment dat a invidiat succesul lui Shia LaBeouf, fostul coleg din serialul „Even Stevens”.

Fosta vedetă Disney Christy Carlson Romano a recunoscut că s-a simțit „exploatată, marcată și oribilă” după ce a filmat prima ei scenă nud, relatează The Independent.

Romano, care a devenit celebră alături de Shia LaBeouf în serialul Even Stevens de pe Disney Channel, și-a povestit experiențele într-un videoclip pe YouTube despre cum a „aruncat în aer” toți banii de la Disney.

După ce a dezvăluit că a cheltuit milioane de dolari pe haine scumpe și pe o clarvăzătoare, Romano a spus că a ajuns să accepte roluri în filme pe care „nu voia să le facă”.

Recomandări

CE FACEM CU POLUAREA?
ECONOMIA AMERICANĂ ÎNCETINEȘTE
CIOLACU ÎNCHEIE DISCUȚIILE CU PIEDONE
VENEȚIENII IES ÎN STRADĂ
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
RĂMÂNE TRUMP FĂRĂ IMUNITATE?

Unul dintre aceste roluri a inclus o scenă de nud, Romano recunoscând că „nu s-a gândit nici într-un milion de ani că va face vreodată așa ceva”.

„Eram iubita Americii, sănătoasă din punct de vedere moral în mintea mea”, a spus ea. „Am crezut în magia Disney, încă mai cred. Și apoi m-am simțit atât de exploatată și marcată și oribilă. Evident, acum sunt bine. Vă promit că sunt bine. M-am împăcat cu asta. Dar există unele realități care apar.”

Ea a continuat: „Adevărul este că am făcut acest film pentru bani, pentru că eram disperată să simt acel sentiment pe care îl aveam când făceam tone de bani și totul era în regulă.”

Deși Romano nu a dat numele filmului în cauză, ea a apărut într-o serie de filme horror cu buget redus în urma faimei sale de la Disney, printre care Infected, Blood Circus și Mirrors 2 În acesta din urmă apare nud.

La începutul acestei luni, Romano a dezvăluit că la un moment dat a invidiat succesul lui LaBeouf ca star de cinema în urma serialului Even Stevens.

„M-am simțit un pic dezamăgită de întreaga situație”, a spus ea. „Iată-l aici, făcând o mare vâlvă la Hollywood. Și iată-mă pe mine. Am ales să merg la facultate”.