• Cântăreața și unica fiică a lui Elvis Presley a murit pe 12 ianuarie în urma unui stop cardiac.
  • Conacul Graceland din Memphis, Tennessee, va găzdui memorialul pe peluza din față, care va fi deschis publicului duminică, 22 ianuarie, la ora 9.00.
  • Cu câteva ore înainte de a muri, Priscilla, mama Lisei Marie, a dezvăluit că fiica ei a fost internată de urgență în spital.

Un memorial public pentru Lisa Marie Presley va avea loc duminică (22 ianuarie) la fostul conac Graceland al tatălui ei, a confirmat familia acesteia. Cântăreața și unica fiică a lui Elvis Presley a murit săptămâna trecută, pe 12 ianuarie, la vârsta de 54 de ani. Ea participase la Globurile de Aur împreună cu mama ei, Priscilla, cu doar câteva zile înainte.

Conacul Graceland din Memphis, Tennessee, va găzdui memorialul pe peluza din față, care va fi deschis publicului duminică, 22 ianuarie, la ora 9.00. În loc să aducă flori, publicul a fost încurajat să doneze în schimb pentru The Elvis Presley Charitable Foundation dacă participă.

Fundația, care a fost înființată de Lisa Marie, sprijină diverse organizații caritabile, punând accentul pe artă, educație și programe pentru copii din zona Memphis/Whitehaven.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Într-o declarație online, familia a ținut să mulțumească publicului pentru revărsarea de dragoste”. Riley, Harper, Finley și Priscilla Presley sunt recunoscători pentru sprijinul, urările de bine și revărsarea de iubire în onoarea iubitei lor Lisa Marie”, se arată în declarația postată online.

O slujbă publică în memoria Lisei Marie Presley a fost aranjată pentru duminică, 22 ianuarie, la ora 9.00, pe peluza din fața Conacului Graceland din Memphis, Tennessee”.

Cu câteva ore înainte de a muri, Priscilla, mama Lisei Marie, a dezvăluit că fiica ei a fost internată de urgență în spital. Lisa Marie va fi înmormântată la Graceland Mansion, alături de Elvis și de alți membri ai familiei. Ea va fi înmormântată alături de fiul ei, Benjamin Keough, care a murit în 2020.