• O fată, care a dispărut acum 11 ani, a fost găsită locuind la doar 500 de metri de casa părinților ei
  • Tânăra a stat, în toți acești ani, împreună cu iubitul

O tânără de 18 ani, dispărută din satul indian Ayalur în urmă cu 11 ani, a fost găsită locuind la doar 500 de metri de casa părinților ei, alături de bărbatul de care era îndrăgostită, scrie Indianaexpress.com.

Bărbatul, pe numele său Alinchuvattil Rahman, acum în vârstă de 34 de ani, a dispărut brusc de acasă în urmă cu trei luni, iar familia sa a depus plângere. Marți, fratele său mai mare l-a văzut întâmplător, l-a urmărit, iar traseul l-a condus către cei doi iubiți care locuiau cu chirie, într-un alt sat.

Polițiștii susțin că atât fata, cât și bărbatul și-au păstrat relația ascunsă deoarece aparțineau unor religii diferite și se temeau de eventualele discuții ale rudelor.

Recomandări

AVERTISMENTUL LUI PUTIN CĂTRE OCCIDENT
CUM DEVII MAI PRODUCTIV LA MUNCĂ
ZIUA MONDIALĂ A RECICLĂRII
CUM VA FI VIAȚA ÎN WOVEN CITY
BIDEN FACE BANI PENTRU CAMPANIE
MACRON VA CERE ÎNCETAREA FOCULUI ÎN UCRAINA

Sajitha a plecat de acasă într-o noapte din februarie 2010 și a rămas în casa bărbatului de alături. Poliția s-a uitat peste tot, dar nu a putut să o găsească. În plus, tânăra nu avea un telefon mobil. Nimeni nu și-a dat seama de întâmplare pentru că, de obicei, cuplurile dispar împreună, nu doar unul dintre parteneri, au mai continuat ofițerii.

Rahman avea o cameră separată, acolo nu lăsa niciodată pe cineva să intre. Mai mult decât atât, părinții rareori îl întâlneau, iar fratele bărbatului locuia separat și muncea ca șofer de camion.

În timpul zilei, când toată lumea era la serviciu, cei doi aveau locuința doar pentru ei înșiși, inclusiv puteau mânca, spăla și usca rufele. Fata avea în cameră un televizor mic și căști. Pentru că nu avea toaletă în interior, tânăra ieșea pe geam noaptea sau atunci când familia bărbatului era plecată.

Sătenii aproape au uitat-o, crezând că fata a fugit cu un alt băiat. Acum trei luni, cei doi amorezi au plecat să locuiască cu chirie, în alt sat, după ce bărbatul s-ar fi certat cu membrii familiei.