Oana Pellea i-a transmis un mesaj Alinei Ceuşan, după imaginea cu picioarele pe balustrada Teatrului „Odeon”: „Să vă fie ruşine!”. Reacţia influenceriţei

E promovare pentru teatru sau bătaie de joc? Românii au sărit din nou la gâtul influencerilor. De data asta, a curs cu hate la adresa Alinei Ceușan, care a pus pe rețelele sociale o poză în care își ținea picioarele pe balustrada elegantă a Teatrului Odeon. Postarea a stârnit mii de reacții ostile în online.

Printre cei care au criticat-o pe influenceriță a fost și Oana Pellea: O persoană de sex feminin, influencer de profesie, nu dau nume pentru că NU doresc să-i fac reclamă, a postat o fotografie, pe o rețea socială, în care își etalează picioarele ridicate pe balustrada unui balcon dintr-o sală renumită de spectacol.E un selfie de picioare…dizgrațios, nesimțită postare. Nu mă interesează că nu era un spectacol de teatru ci un eveniment de fashion. Am recunoscut balconul. Exact acolo, pe vremuri, a stat domnul Alexandru Paleologu împreună cu domnul Octavian Paler, îmbrăcați elegant, în semn de respect pentru sala de teatru și pentru actori.Pe balustrada unde persoana și-a trântit ostentativ pantofii, cândva au trecut mâinile lui Octavian Paler, Alexandru Paleologu, Lucian Pintilie, etc… Am înteles că a vrut să provoace, am înțeles că îți face reclamă cu o postare nesimțită, și totuși… câtă lipsă de bun simț, educație, cât prost gust, câtă vulgaritate… Dacă persoana respectivă îmi citește postarea (m-aș mira) îi spun atât: SĂ VĂ FIE RUȘINE!”, a scris actrița pe Facebook.

Ceușan a reacționat și și-a cerut scuze public:

Doamna Oana Pellea, vă respect și vă admir. Aveți dreptate. Am greșit. Nu a fost o lipsă de respect, ci pur și simplu… nu am gândit limpede. Mi-a plăcut lumina, mi-a plăcut cadrul. Am greșit și îmi pare foarte rău. Dar ce lecție dură am primit. Și ce comentarii acide. Nu v-ați fi așteptat, nu?Ieri noapte nici nu am știu pe ce lume sunt, cu copiii unu-n stânga unu-n dreapta.când după o zi plină, am ajuns să citesc comentariile.
Nu sunt nici prost crescută, nici țărancă, nici autosuficientă… pur și simplu nu mi-am dat seama cât rău fac.”

„Nu sunt țărancă! Nu am gândit limpede”

Totul s-a terminat cu bine: cele două și-au mulțumit reciproc, cu promisiunea că infulencerița nu va mai repeta un asemenea gest. Clujeanca Alina Ceușan și-a cerut scuze, după ce s-a pozat în ipostaze nepotrivite la teatru: „Nu sunt țărancă! Nu am gândit limpede”.

Ea a transmis că a fost „furată” de peisaj, i-a plăcut lumina, cadrul și nu a gândit limpede în acel moment. De asemenea, Ceușan a ținut să precizeze că nu e prost crescută sau țărancă, dar nu și-a dat seama de ceea ce face. Totodată, clujeanca le-a spus fanilor că pentru un influencer este exrem de greu să-și ceară scuze atunci când greșește.

Exit mobile version