„Ochii pe mine!” cu Adrian Marinescu, Călin Fusu și Vlad Logigan

„Ochii pe mine!” cu Adrian Marinescu, Călin Fusu și Vlad Logigan Foto: Aleph News
  • Dr. Adrian Marinescu face o analiză a creșterii numărului de infectări, în contextul începerii școlilor.
  • Călin Fusu, fondatorul BestJobs, îți vorbește despre cât de afectată a fost zona de business de izbucnirea epidemiei de COVID-19.
  • Actorul Vlad Logigan îți povestește cum l-a afectat perioada de pandemie și cum se rescrie povestea în lumea teatrului, una cu măști și distanțare.

,,Ochii pe mine!, cu Vlad Craioveanu” îi va avea invitați la Aleph News pe dr. Adrian Marinescu, medic infecționist la Institutul Naţional de Boli Infecţioase Matei Balş, Călin Fusu, fondator BestJobs și actorul Vlad Logigan.

Vlad Craioveanu te invită la talk-show-ul, ”Ochii pe mine!”, joi, 24 septembrie, de la ora 20:30.

Dr. Adrian Marinescu face o analiză a creșterii numărului de infectări, în contextul începerii școlilor. Reprezintă organizarea alegerilor un pericol, ținând cont de vremurile pe care le trăim? Ne așteaptă revenirea la carantină sau la normalitate?

Călin Fusu, fondatorul BestJobs, îți vorbește despre cât de afectată a fost zona de business de izbucnirea epidemiei de COVID-19, dar și care sunt cele mai bune soluții și investiții de criză.

Actorul Vlad Logigan îți povestește cum l-a afectat perioada de pandemie și cum se rescrie povestea în lumea teatrului, una cu măști și distanțare.

Așadar, există viață după COVID-19 și cum arată pentru invitații lui Vlad Craioveanu lumea după pandemie?

Fii cu toți ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție specială pe care nu vrei să o ratezi, joi 24 septembrie, începând cu ora 20:30, la Aleph News.