Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 4 decembrie, de la ora 21.00!

Dacă Covid-ul ți-a înghețat zâmbetul pe buze, noi ne străduim să ți-l recuperezi. După șase ani de studii la Facultatea de Medicină Dentară și trei ani specializare în Parodontologie, medicul stomatolog Alexandra Mircea și-a făcut un scop din a reda, la propriu, zâmbetul oamenilor.

Pentru invitata lui Vlad Craioveanu pandemia a venit cu provocări, dar și cu decizii care au adus-o mai aproape de pacienții săi. În țara în care mulți străini apelează la serviciile dentiștilor noștri, cât de des merge românul la stomatolog și cât de mult s-au schimbat obiceiurile în perioada Covid-19?

Recomandări

ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
CÂND ADERĂ MOLDOVA LA UE
EUROPA ÎNVINGE CRIZA ENERGETICĂ
PRĂBUȘIREA PODULUI DIN BALTIMORE
CILLIAN MURPHY DEVINE VEGAN
GOSLING ÎȘI FACE COMPANIE DE PRODUCȚIE

Și după o vizită la dentist, îți propun să pornim în căutarea distracției pierdute. Într-un an în care epidemia ne-a răpit bucuria concertelor fără mască și restricții, Mihai Păun îți spune povestea Electric Castle, primul festival din România cu un documentar prezent pe Netflix.

Invitatul lui Vlad Craioveanu vorbește și despre provocări, pierderi, strategii, reinventare, dar și despre campania #MyRayOfHope, gândită special pentru fanii festivalului. Rămâi cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție pe care nu vrei să o ratezi, vineri, 4 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!