„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: Amalia Năstase, președinte Fundația pentru Copii Ronald McDonald și Mirela Mateescu, curator de vinuri.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 23 martie, de la ora 23.00.

Investiții. Strategii. Afaceri. Notorietate. Poveste. Peste toate, și puțin umor, că, vorba aceea, avem nevoie mai mult ca oricând! Amalia Năstase – invitată în prima parte a emisiunii ,,Ochii pe mine!” – a înțeles asta și a creat, pe perioada pandemiei, Canalul de Youtube „Stai, ce? Cu doamna Amalia“.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Invitata lui Vlad Craioveanu vorbește despre business-urile sale și investiții făcute în vremea Covid-ului. Ce o motivează? Ce-i dă, de fiecare dată, curajul să meargă mai departe? Cât de importantă este viața de familie și cât de scump este uneori prețul succesului?

Și pentru că cele mai frumoase povești sunt cele cu VIN(O)-NCOACE!, o avem invitată și pe Mirela Mateescu, curator de vinuri și fondatorul VinOriunde.

Îți spune, cu ochii specialistului, cât se investește în educarea vinificatorilor, care este performanța României în materie de vinuri, dar și despre poveștile de soi și degustările cu ștaif.

Sună tentant, nu? Unde VIN(E) Craioveanu, puterea crește, așa că, te invit la o ediție specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, marți, 23 Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News