În prima parte a emisiunii, Vlad Craioveanu și Bogdan Neacșu, directorul general – președinte al Comitelui de Direcție al CEC Bank, au luat la bani mărunți economia românească. Bogdan Neacșu îți spune cum stăm cu creditele, cât s-au mai îndatorat românii și dacă băncile mai pot susține o nouă suspendare a ratelor la credite.

Bogdan Neacșu îți explică și cum se pregătesc bancile să își susțină clienții în continuare, pentru că banii trebuie să circule indiferent dacă este criză sau nu. 

Consilierul guvernatorului BNR, Adrian Vasilescu, îți spune cum a afectat pandemia economia României și care sunt măsurile pe care le-a luat Banca Națională în această perioadă. Trecem, apoi, la previziuni despre evoluția leului pentru finalul de an și facem lista riscurilor care pândește economia românească.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Banca Națională a luat măsuri care i se potrivesc… Pentru o criză economică este nevoie de bani. Putem să spunem că trăim o criză economica destul de grea. Nu avem criză financiară”, a declarat Adrian Vasilescu.

După ce aflăm cum este să ții pasul cu banii, vedem dacă putem ține pasul cu maratonistul Andrei Roșu. Cu zeci de competiții la activ, în cele mai grele condiții, Andrei Roșu, îți spune cum poți să îți depășești limitele și să ajungi să ți se pară că nimic nu este imposibil. Maratonistul își povestește cum a reușit să bată record după record, ce competiție i s-a părut cea mai grea și care este următoarea cursă la care vrea să participe.

„Nu am niciun complex. Ma simt împăcat. Am început să fac mișcare prin 2009. Stăteam foarte mult acasă, pe canapea, iar copilul meu copia comportamentul meu… La vârsta de doi ani, ne-a văzut pe mine și pe soția mea alergând, iar la vârsta de șase ani, a participat la primul maraton”, a spus Andrei Roșu.