„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: Ciprian Boboi – Președinte & Co-fondator Asociația de Vaping și Andrei Brisc, arbitru de tenis și antrenor

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 10 martie, de la ora 23.00.

Cu Ciprian Boboi vorbim despre transformarea industriei de țigarete, dar și despre viitorul acestei industrii, ținând cont și de vremurile pe care le trăim. Analizăm piața de vaping din România și depriptăm ce spun cifrele, care este evoluția și care sunt perspectivele? Care sunt diferențele dintre țigările tradiționale vs. vaping vs. tutun încălzit?

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
MICROSOFT LANSEAZĂ A.I. REVOLUȚIONARĂ
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK

Andrei Brisc, cel de-al doilea invitat al emisiunii ,,Ochii pe mine!”, este realmente un tânăr de poveste. La cei 19 ani ai săi, este arbitru național de tenis, antrenor și student la două facultăți. A arbitrat competiții WTA și ATP, dar și două meciuri în care a jucat Simona Halep.
Se vizează un arbitru de succes sau un profesor de geografie cu patalama? Cum vede Andrei Brisc generația viitorului? Care sunt previziunile lui pentru 2021?

Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe, te invit la o ediție specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, miercuri, 10 Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!