Vlad Craioveanu te invită la talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, luni, 12 octombrie, de la ora 20.30. Invitați vor fi Emil Hurezeanu, ambasadorul României în Germania, și medicul Adriana Pistol, şeful Comisiei pentru managementul clinic şi epidemiologic al COVID-19 din cadrul Ministerului Sănătăţii.

Ambasadorul Emil Hurezeanu îți spune cum au fost aceste luni de epidemie care ne-a schimbat întreaga existență, dar și care este situația românilor din Germania în vreme de COVID.

Totodată, invitatul lui Vlad Craioveanu îți explică și cum se vede din Germania scena politică din România, organizarea alegerilor, măsurile de siguranță, închiderea teatrelor și reîntoarcerea la restricții.

Recomandări

LE FACEM FAȚĂ?
CONGRESUL DĂ 95 MLD. PENTRU UCRAINA - ISRAEL - TAIWAN
A VĂZUT MOARTEA CU OCHII
EMANUEL PÂRVU AJUNGE LA CANNES
S-A RUPT COALIȚIA LA BUCUREȘTI
CUM ÎȚI PĂSTREZI CALMUL LA INTERVIU?

Ne îndreptăm spre o nouă carantinare sau spre mult așteptata normalitate? Medicul Adriana Pistol îți face un bilanț al ultimei perioade, când ne confruntăm cu o creștere a numărului de infectați, dar îți explică și care sunt soluțiile și măsurile de prevenție pentru a face mai ușoară lupta cu virusul.

Fii cu ochii pe Craioveanu, într-o ediție specială pe care nu vrei să o ratezi, luni, 12 octombrie, începând cu ora 20.30, la Aleph News!