• Vlad Craioveanu îi va avea invitați pe istoricul Adrian Cioroianu și cântărețul Matteo în emisiunea „Ochii pe mine!”.
  • Adrian Cioroianu spune cum gestionează Franța pandemia de coronavirus, la aproape o săptămână de la intrarea în carantină.
  • Matteo va povesti despre planurile sale, la ce colaborări lucrează, dar și cum se îmbină viața de tătic cu cea de artist.

“Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News, istoricul Adrian Cioroianu, ambasador delegat permanent al României pe lângă UNESCO și cântărețul Matteo.

Vlad Craioveanu te așteaptă la o ediție specială a talk-show-ului „Ochii pe mine!”, miercuri, 4 noiembrie, de la ora 21:00.

Istoric Adrian Cioroianu spune cum gestionează Franța pandemia de coronavirus, la aproape o săptămână de la intrarea în carantină. Apoi, explică de ce planează asupra Franței pericolul atacurilor teroriste.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

După ce vor discuta despre ce se întâmplă în Franța revenim la noi, în țară, vei afla dacă este greu să fii artist în pandemie. Cântărețul Matteo va povesti despre planurile sale, la ce colaborări lucrează, dar și cum se îmbină viața de tătic cu cea de artist.

Nu rata ediția specială “Ochii pe mine!”, miercuri, 4 noiembrie, începând cu ora 21:00, la Aleph News.