„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News, Ivan Patzaichin, cvadruplu campion olimpic la kaiac-canoe, profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, și jurnalistul Aleph News Ștefan Ionescu.

În prima parte a emisiunii, îl sărbătorim pe Ivan Patzaichin, care împlinește, astăzi, 71 de ani. Ivan Patzaichin îți va povesti cum este să îți dedici viața sportului și să faci tot ce îți stă în putință pentru a face cunoscută Delta Dunării. Ivan Patzaichin îți spune cât de mult i-au fost schimbate planurile în pandemiei, dar și ce vrea să facă anul viitor.

În partea a doua a emisiunii, profesorul Iulian Chifu, analist de politică externă, și jurnalistul Ștefan Ionescu îți descifrează discurusul lui Joe Biden, primul discursu după finalizarea alegerilor. Cine va face parte din echipa sa de la Casa Albă și cum se va schimba politica externă și de securitate a Statelor Unite aflăm de la cei doi invitați. Totodată, Iulian Chifu îți va explica cum se schimbă situația de forțe din jurul păcii din Nagorno-Karabak, după ce grupul de la Minsk al OSCE a cerut soluționarea deplină a conflictului.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

Nu rata ediția specială „Ochii pe mine!”, joi, 26 noiembrie, începând cu ora 21:00, la Aleph News.