Viorel Ilișoi, scriitor și om de reportaj cu patalama, face – în stilul său propriu, cu un haz de necaz fabulos – o radiografie a României de ieri și de azi. Ce povești spumoase din anii de presă, ce experiențe jurnalistice nebunești găsim în volumul ,,Strălucitor”, o carte finalizată de Viorel Ilișoi în lunile de izolare?  Care sunt cele mai frumoase reportaje în care invitatul lui Vlad Craioveanu și-a pus o parte din suflet și de condei?

O discuție despre bucuria de a scrie, despre oameni, locuri și inspirație într-o Românie care  îți oferă povești, triste sau vesele, la fiecare pas!

Și de la scritură de calitate și lumea fascinantă a reportajelor, am trecut la adrenalină și competiție. Am aflat povestea lui Simone Tempetini.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
SCANDAL CU SÂNGE INFECTAT ÎN UK
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
APPLE ADUCE UN NOU MAGAZIN DE APLICAȚII

Cvintuplu campion naţional de raliuri, acesta își trăieşte de la 14 ani, visul de a fi un sportiv de elită în România. S-a născut în Treviso, Italia, din părinți italieni, iar în anul 2016 a obținut cetățenia română.

A povestit de la cine a moștenit ,,virusul” automobilismului, ce simte un pilot de raliuri atunci când apasă la maximum pedala de accelerație, dar și cât de mult a schimbat pandemia organizarea competițiilor.