,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu, invitați la Aleph News – Viorel Ilișoi, scriitor și jurnalist și pilotul Simone Tempestini

„Ochii pe mine!”, 29 octombrie 2020. Invitați analistul Iulian Chifu și jurnaliștii Ștefan Ionescu și Lucia Cujbă

„Ochii pe mine!”, 29 octombrie 2020. Invitați analistul Iulian Chifu și jurnaliștii Ștefan Ionescu și Lucia Cujbă

Viorel Ilișoi, scriitor și om de reportaj cu patalama, face – în stilul său propriu, cu un haz de necaz fabulos – o radiografie a României de ieri și de azi. Ce povești spumoase din anii de presă, ce experiențe jurnalistice nebunești găsim în volumul ,,Strălucitor”, o carte finalizată de Viorel Ilișoi în lunile de izolare?  Care sunt cele mai frumoase reportaje în care invitatul lui Vlad Craioveanu și-a pus o parte din suflet și de condei?

O discuție despre bucuria de a scrie, despre oameni, locuri și inspirație într-o Românie care  îți oferă povești, triste sau vesele, la fiecare pas!

Și de la scritură de calitate și lumea fascinantă a reportajelor, am trecut la adrenalină și competiție. Am aflat povestea lui Simone Tempetini.

Cvintuplu campion naţional de raliuri, acesta își trăieşte de la 14 ani, visul de a fi un sportiv de elită în România. S-a născut în Treviso, Italia, din părinți italieni, iar în anul 2016 a obținut cetățenia română.

A povestit de la cine a moștenit ,,virusul” automobilismului, ce simte un pilot de raliuri atunci când apasă la maximum pedala de accelerație, dar și cât de mult a schimbat pandemia organizarea competițiilor.

Exit mobile version