„Ochii pe mine! ”. Invitate Carmen Uscatu şi Oana Gheorghiu, fondatoare „Dăruieşte Viaţă” și tenismena Ana Bogdan

„Ochii pe mine!” cu Vlad Craioveanu. Invitați: Iulian Văcărean și Radu Szucs

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 21 decembrie, de la ora 22.00!

Dăruire, solidaritate, viață, implicare. Sunt cuvintele cheie în jurul cărora se desfășoară viața Oanei Gheorghiu și a lui Carmen Uscatu, invitatele lui Vlad Craioveanu. Povestea ,,binomului” din sănătatea românească a început cu o dorință disperată de a ajuta și a ajuns până la a construi, la propriu, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Cum sărbătorile inspiră și te provoacă să intri în minunata lume a binelui, Carmen și Oana îți propun să te alături campaniei lor și să încerci să salvezi o viață. Până acum, 350.000 de persoane fizice şi 4000 de companii au donat pentru realizarea acestui proiect.

Și de la emoție și viață, trecem la o altă poveste care poate inspira copiii și tineri, cea a tenismenei Ana Bogdan. Originară din Sinaia, Ana îți spune câtă muncă se ascunde în spatele performanței, dar și cât de greu este să te menții mereu printre cei mai buni.Tenismena îți vorbește și despre cât de mult i-a schimbat obiceiurile sportive pandemia, dar și ce proiecte are pentru noul an.

Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție pe care nu vrei să o ratezi, luni, 21 decembrie, începând cu ora 22.00, la Aleph News!