Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 21 decembrie, de la ora 22.00!

Dăruire, solidaritate, viață, implicare. Sunt cuvintele cheie în jurul cărora se desfășoară viața Oanei Gheorghiu și a lui Carmen Uscatu, invitatele lui Vlad Craioveanu. Povestea ,,binomului” din sănătatea românească a început cu o dorință disperată de a ajuta și a ajuns până la a construi, la propriu, un spital pentru copiii bolnavi de cancer.

Cum sărbătorile inspiră și te provoacă să intri în minunata lume a binelui, Carmen și Oana îți propun să te alături campaniei lor și să încerci să salvezi o viață. Până acum, 350.000 de persoane fizice şi 4000 de companii au donat pentru realizarea acestui proiect.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
UNDE MERGI AZI?
TEHERAN: IRAN NU PLĂNUIEȘTE UN RĂSPUNS
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ

Și de la emoție și viață, trecem la o altă poveste care poate inspira copiii și tineri, cea a tenismenei Ana Bogdan. Originară din Sinaia, Ana îți spune câtă muncă se ascunde în spatele performanței, dar și cât de greu este să te menții mereu printre cei mai buni.Tenismena îți vorbește și despre cât de mult i-a schimbat obiceiurile sportive pandemia, dar și ce proiecte are pentru noul an.

Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție pe care nu vrei să o ratezi, luni, 21 decembrie, începând cu ora 22.00, la Aleph News!