„Ochii pe mine!”, invitați general-maior Iulian Berdilă și Marius Lazurca, ambasadorul României la Budapesta, de la ora 21.00

Foto: Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, din 1 Decembrie, de la ora 21.00.

,,Patria este acolo unde îți este bine”, spune un citat din limba latină. Pentru invitatul lui Vlad Craioveanu, general-maior Iulian Berdilă, țara înseamnă să fii – în orice moment – acolo unde este nevoie de tine. De 1 Decembrie, șeful Statului Major al Forțelor Terestre îți spune cât de mult contează pentru uniforma militară respectul, solidaritatea, dar și sacrificiile și încercările care vin la pachet cu mândria de a-ți apăra țara.

La rândul său, Marius Lazurca, ambasadorul României la Budapesta, îți vorbește despre ce reprezintă 1 Decembrie pentru românii din diaspora, dar și cât de mult contează fiecare român care se întoarce înapoi acasă.

Ce înseamnă patriotismul în zilele noastre? Care sunt valorile în care mai cred românii? Ce ține România unită? Cum ne apărăm țara?

Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție specială de 1 Decembrie a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, de la ora 21.00! Și nu uita, de 1 Decembrie și în orice altă zi: Redeșteaptă-te, române!