„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: Ioana Mănoiu, Managing Partner al agentiei GMP PR și Sorina Fredholm, antreprenor și fondator 121tribe.

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 15 martie, de la ora 23.00.

Cu Ioana Mănoiu vorbim despre soarta PR-ului în era Covid 19. Contextul actual este un reset pentru piața de marketing? Cu alte cuvinte, este pandemia pretextul perfect pentru o reinventare, pentru o transformare, atât la nivel de mentalitate, cât și la nivel de business-uri și antreprenoriat? Există PR fără social media?

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
MATTY HEALY, DESPRE ALBUMUL LUI SWIFT
DE LA GOYA LA... YOGA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA

Și de la PR și strategii de marketing, trecem la strategii de viața sănătoasă. Sorina Fredholm îți spune cum poți învăța să trăiești sănătos, dar și cum gestionăm stresul din viața noastră, într-o perioadă care ne-a schimbat tuturor existența. Îți vorbește și despre Platforma wellness 121tribe unde puteți găsi planuri alimentare personalizate și rețete gustoase și sănătoase pentru mic-dejun, prânz, cină.
Informație de calitate și sănătate, că-i mai bună decât toate! Ce poate fi mai tentant? Dacă te-am făcut curios și vrei să afli mai multe, te invit la o ediție specială ,,Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu pe care nu vrei să o ratezi, luni, 15 Martie, începând cu ora 23.00, la Aleph News!