,,Ochii pe mine!”. Irina Pințoi și Magda Mihăilă, invitatele lui Vlad Craioveanu, de la ora 21.00, pe Aleph News

Aleph News

Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 8 decembrie, de la ora 21.00. Le va avea invitate pe Irina Pințoi, Managing Partener Talentor România și Magda Mihăilă, actriță de stand-up comedy.

Epidemia de coronavirus a schimbat total regulile pe piața forței de muncă. În timp ce unii oameni și-au pierdut job-urile, mulți dintre angajați sunt, de luni bune, în telemuncă. Irina Pințoi, invitata lui Vlad Craioveanu, îți spune cum au reacționat firmele în privința politicii de recrutare pe fondul crizei, unde se află piața muncii în acest moment, dar și care sunt perspectivele viitoare?

Și de la lucruri care ne-au cam dat insomnii în ultima perioadă, haideți să ne bucurăm de prezența Magdei Mihăilă, cea care l-a făcut să râdă în hohote pe celebrul actor Jerry Seinfeld.

Românca locuiește în prezent în Franța, fiind manager de comunicare la o cunoscută asociație mondială din domeniul sănătății. În timpul liber face ceea ce îi place și o reprezintă cel mai bine: stand-up comedy în franceză, engleză, spaniolă și română, în diverse țări din Europa sau SUA.

Ești pregătit pentru o porție sănătoasă  de râs? Stai cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție pe care nu vrei să o ratezi, marți, 8 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News.