Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ul ,,Ochii pe mine!”, 3 decembrie, de la ora 21.00!

Într-un an în care epidemia ne-a răpit bucuria concertelor și a distracției fără mască și restricții, Mihai Păun îți spune povestea Electric Castle, primul festival din România cu un documentar prezent pe Netflix. Dacă te numeri printre fanii dezamăgiți că, anul acesta, festivalul nu a mai avut loc, cu puțină răbdare, vei ajunge din nou în fața scenei: Electric Castle este reprogramat în 2021, între 14-18 iulie!

Invitatul lui Vlad Craioavenu vorbește și despre provocări, pierderi, strategii, reinventare, dar și despre campania #MyRayOfHope, gândită special pentru fanii festivalului.

Recomandări

FII BOGAT ÎN ROMÂNIA
ZIUA INTERNAȚIONALĂ A STRIGĂTULUI
CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
BLIKEN AJUNGE ÎN CHINA
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
CE ESTE DUREREA CRONICĂ

Rămânem cu povestea tot în zona muzicală și ne întâlnim cu Mihai Biță, unul dintre pionierii hip-hopului în România.

Bitză a intrat în ,,sevraj” de România acum patru ani, când  a decis să se mute cu familia în Spania. ,,Viciile” frumoase nu se uită așa ușor, dovada fiind faptul că artistul face în continuare muzică,  în colaborare cu artiști români.

Oare dacă a schimbat locul, a schimbat și norocul? Rămâi cu ochii pe Vlad Craioveanu, într-o ediție pe care nu vrei să o ratezi, joi, 3 decembrie, începând cu ora 21.00, la Aleph News!