„Ochii pe mine!”. Ștefan Dascălu, cercetător român la Oxford si Andrei Stoica, luptător de kickboxing, de la 23:00, la Aleph News

„Ochii pe mine!” Foto: Aleph News

„Ochii pe mine!”, cu Vlad Craioveanu – invitați la Aleph News: Ștefan Dascălu, cercetător român la Oxford si Andrei Stoica – luptător de kickboxing.

La un an de pandemie, Vlad Craioveanu te invită la o ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, 16 martie, de la ora 23.00.

Ne-a schimbat. Ne-a transformat. Am pierdut. Ne-a făcut să redescoperim lucrurile mărunte pe care, altădată, le consideram nesemnificative. Ne-am pus măștile, dar am stat mai mult cu noi înșine. A trecut un an, de când vidul din Covid ne-a resetat existența. Rămân, în continuare, multe semne de întrebare, dileme și controverse. Peste toate, o dulce umbră de speranța! Tu, noi, ce am câștigat oare dintr-un an pierdut?

Cu Stefan Dascălu, cercetător român la Oxford, facem radiografia unui an pandemic. Vorbim despre readaptare, reinventare si supraviețuire. Îți spune ce crede despre controversele iscate în legătură cu vaccinul Astra Zeneca, dar și cât de eficientă este vaccinarea în fața noilor tulpini.

Și fiindcă pandemia este o continuă luptă, Andrei Stoica, luptător K1, îți spune care sunt provocările și victoriile de care a avut parte într-un an în care reinventarea a fost cuvântul de ordine. Care au fost lecțiile pandemiei și provocările de tată a trei copii în perioada restricțiilor?

Astăzi nu este despre bilanțuri, nici despre măști sau distanțare. Dimpotrivă, este despre speranța normalității și motivație. O ediție specială a talk-show-ului ,,Ochii pe mine!”, marți, 16 martie, de la ora 23.00. Gândește-te și tu ce ai câștigat dintr-un an pierdut!