Vlad Craioveanu i-a avut invitați pe jurnaliștii Lucia Cujbă și Ștefan Ionescu, actrița Catinca Maria Nistor, antreprenorul Dan Ștefan și comediantul Sorin Pârcălab.

Colegii noștri Lucia Cujbă și Ștefan Ionescu au discutat în deschidere cu Vlad Craioveanu despre prima dezbatere Trump-Biden, pe care o vor comenta marți noaptea, de la ora 3:30. Care sunt avantajele și dezavantajele pentru România cu Donald Trump sau Joe Biden, alesul americanilor din 3 noiembrie ne spun Lucia și Ștefan alături de analistul Iulian Chifu.

Este a treia încercare a lui Joe Biden de a deveni președintele Statelor Unite. El va avea 78 de ani în ziua alegerii.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
OFICIAL, AVEM O NOUĂ STAȚIUNE
AI ACEEAȘI RUTINĂ LA JOB?
ZELENSKI RĂSUFLĂ UȘURAT
CÎRSTOIU: MANDATUL MEU E PE MASA COALIȚIEI
CE SCOP ARE ISRAELUL

Lucia Cujbă, jurnalist: „Trump intră în istorie că a facut aprope tot ce a promis în canpanie.”

De la politica de peste ocean trecem la afacerile din România cu Dan Ștefan, managing partner al Autonom, cea mai mare compania antreprenorială românească de pe pieţele de leasing operaţional auto şi rent-a-car. Acesta a vorbit despre cum a fost acest an pentru afacerea sa, cum și când vom reveni la perioada dinaintea crizei.

Dan Ștefan despre guvernanți: „Am avut un dușman comun. Este atât de învechit aparatul,  atâtea ștampile, este foarte greu. Au făcut anumite greșeli, dar se putea și mai bine. Noi ne-am modelat după o afacere de afară. Învățăm din sectoare conexe.”

Catinca Maria Nistor a vorbit despre „Antigona” lui Sofocle, spectacol pus în scenă, pe 1 octombrie, la Teatrul Bulandra de regizorul grec Stathis Livathinos.

Catinca Maria Nistor: „Mi-am dat seama că teatrele nu se vor deschide curând. Este clar: viitorul va fi internetul.”

Sorin Pârcălab a încheiat ediția de marți în pași de stand up comedy, chiar și în vreme de pandemie. Trăirile unui comediant dincolo de scenă, de unde îi vin ideile – viața reală sau imaginație – ce înseamnă această meserie și cine îl face pe el să râdă în hohote aflăm chiar de la actorul principal al acestui rol, Sorin Pârcălab.

Sorin Pârcălab, comediant: „Eu nu pot să fac glume despre poltic, sunt atât de proști și inculți.”