Octombrie aduce filme pentru toate gusturile. Iată ce poți urmări la cinema

Pasionații de film au avut ce filme vedea luna trecută. La Festivalul de Film de la Veneția au fost o grămadă de lansări.

Ai văzut BeetleJuice 2, Wolfs și filmul Maria. Dar urmeză o altă serie de lansări.

Ce filme vedem la cinema în luna octombrie?

În luna octombrie nume mari vor apărea pe marile ecrane.

Andrew Garfield și Florence Pugh vor fi protagoniștii în filmul „We Live in Time” ce va avea lansarea pe 11 octombrie. Filmul e foarte drăguț și trist în același timp. Este vorba despre o poveste de dragoste. Personajele principale se întâlnesc într-un mod inedit, efectiv ea dă peste el cu mașina. Apoi cei doi ajung să se îndrăgostească, au și copii. Însă filmul urmărește și momentul în care personajul lui Florence este diagnosticată cu cancer. E un film cu adevărat emoționant.

Tot luna în luna octombrie, pe 25, se lansează „Venom: The Last Dance”, cu Tom Hardy și Kelly Marcel. E un film de acțiune, iar producătorii au anunțat că este ultimul din serie.

Și în doar câteva zile vine în cinematografe, mai exact pe 4 octombrie, filmul „Joker: Folie a Deux”, care a avut premiera la Festivalul de Film de la Veneția. Este tot un film de dragoste, dar se îmbină cu nebunia lui Joker. Joaquin Pheonix și Lady Gaga vor da viață personajelor principale

Exit mobile version