• Olivia Addams este artista care a compus înainte pentru artiști ca Antonia, Jo sau Lidia Buble
  • La doar 25 de ani a câștigat premiul Best New Artist Award 2021
  • A demarat campanie anti-bullying pentru cei care îi povestesc experiențele prin care au trecut
  • Olivia Addams: Când am lansat piesele Dumb și Are we there, toți copiii dădeau zilnic tag la toate radiourile din țară

Olivia Addams este o româncă ce a început să cânte la 3 ani. Așa a ajuns artista în turnee prin toată lumea: din Statele Unite, în Japonia, din China în Germania. Acum a doborât topurile muzicale într-un timp foarte scurt. Încearcă să le transmită fanilor emoție și să-i facă să se simtă mai bine prin muzica ei.

Olivia a fost în adolescență victima bullying-ului, iar prin muzică își spune poveștile. Așa s-a născut piesa Dumb, care a adunat aproape 4 milioane de vizualizări pe Youtube și care a ajuns în top 10 în Polonia.

Olivia a demarat și o campanie anti-bullying pentru sutele de oameni care îi povestesc și ei experiențele prin care au trecut.

Recomandări

MACRON CERE ARMĂ NUCLEARĂ PENTRU UE
CE FACEM CU POLUAREA?
CHINA AVERTIZEAZĂ SUA
BANII PENTRU UCRAINA RĂMÂN ÎN SUA
NO MORE EMMA?
SORANA MERGE ÎN TURUL 3 LA MADRID OPEN

Olivia Addams: „Mi se pare că acest bullying lasă niște traume care poate nu sunt vizibile pe moment, se resimt în câțiva ani, târziu. Mi se spunea că sunt urâtă și am crescut fiind obișnuită tot timpul să stau cu capul în jos și retrasă, într-un colț“.

La doar 25 de ani, Olivia a câștigat premiul Best New Artist Award. Totul a venit ca o confirmare a muncii ei, dar și dovada că este îndrăgită și are un public fidel.

Olivia Addams: „Eu am foarte multe fan page-uri. S-au strâns toate fan page-urile, au făcut grup și au stat efectiv zi și noapte să mă voteze de 500 de ori pe zi. Și când am văzut că am câștigat mi-am dat seama că totul se întâmplă datorită lor.“