Olivia Rodrigo își lansează filmul-concert pe Netflix. Când vei putea viziona momentele emoționante din cadrul turneului „Guts”

Olivia Rodrigo a anunțat un film concert special care va debuta pe Netflix pe 29 octombrie. Streamerul va difuza interpretarea vedetei pop „Vampire” de la Intuit Dome din Los Angeles, din turneul ei mondial „Guts”, scrie Variety.

„Sunt atât de încântat să împărtășesc turneul mondial GUTS cu fanii mei”, a spus Rodrigo într-o declarație. „Pentru aceia dintre voi care nu au avut șansa de a face rock în persoană, acum puteți avea cele mai bune locuri din casă! Și pentru fanii care au aplaudat, au țipat și au dansat cu mine, sunt atât de bucuros că putem face totul din nou!”

Turneul „Guts” al lui Rodrigo, în sprijinul celui de-al doilea album al ei cu același nume, a început în februarie 2024 și durează până în martie 2025. În rolurile secundare au inclus Breeders, Remi Wolf și Chappell Roan. „Guts”, albumul, a urmat debutul lui Rodrigo, „Sour” (care a lansat-o spre celebritate cu piese precum „Drivers License” și „Good 4 U”) cu și mai multe hituri pop punky: „All-American Bitch”, „Bad”. Idee corect?” și „Get Him Back!”, pentru a numi câteva.

Revenind primul spectacol al turneului de la Acrisure Arena din Palm Desert, California), Chris Willman de la Variety a scris că „Guts” este „poate cel mai bun turneu rock pe care îl vom avea tot anul”.

Menționând că o mare parte a mulțimii a aplaudat când Rodrigo a întrebat dacă este primul concert al cuiva, Willman a scris: „Și acelor tineri le-am spune: tocmai ați fost răsfățați oficial. Nu multe dintre viitoarele tale concerte vor implica talente de talie mondială, prinse în înflorirea supranaturală a tinereții, care se întâmplă să fie la fel de talentați în domeniile cântului, cântecului, auto-revelație și arta fină a rock-ului. Va fi totul în jos de aici, copii.”

Concertul special este regizat de James Merryman și produs de Blink, Inc. în asociere cu Lighthouse Management + Media și Interscope Films. Aleen Keshishian produce, de asemenea, alături de Michelle An, Tom Colbourne, Merryman și Zack Morgenroth. John Janick și Steve Berman sunt producători executivi, iar Sam Wrench co-producător.

Exit mobile version