Organizatorii premiilor Zmeura de Aur retrag „premiul” câştigat de Bruce Willis

  • Şefii ceremoniei au declarat că este „nepotrivit” să acorde premii celor ale căror afecţiuni medicale le-ar fi putut afecta performanţele.
  • Willis, cu 8 nominalizări, primise premiul pentru „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”, anunţă BBC.  
  • Soţia lui Willis, Emma Heming Willis, a postat mulţumiri pe Instagram stories pentru comentariile pe care le-a primit de când a fost dezvăluită starea soţului ei.

Organizatorii premiilor Razzie („Zmeura de Aur”), care recompensează cele mai proaste filme ale anului, au anulat recenta „onoare” pe care i-au acordat-o actorului Bruce Willis, după anunţul privind problemele de sănătate ale acestuia.

Miercuri, familia lui Bruce Willis a dezvăluit că acesta suferă de afazie, o tulburare cerebrală.

Şefii ceremoniei au declarat că este „nepotrivit” să acorde premii celor ale căror afecţiuni medicale le-ar fi putut afecta performanţele.

Organizatorii au declarat că au ajuns la această decizie după „multă gândire şi consideraţie”. „Dacă starea de sănătate a unei persoane este un factor care influenţează luarea deciziilor şi/sau performanţa sa, recunoaştem că nu este adecvat să îi acordăm un Razzie”, au precizat aceştia.

Willis, cu 8 nominalizări, primise premiul pentru „cea mai proastă interpretare într-un film în 2021” pentru rolul din „Cosmic Sin”, anunţă BBC.

Premiile Zmeura de Aur au fost desemnate weekend-ul trecut

Câştigătorii premiilor Razzies din acest an, cunoscute şi sub numele de premiile Zmeura de Aur, au fost dezvăluiţi sâmbătă. Câteva zile mai târziu, s-a anunţat că Willis se retrage din cariera de actor după ce a fost diagnosticat cu tulburarea cerebrală care împiedică capacitatea de a vorbi şi de a scrie.

Soţia lui Willis, Emma Heming Willis, a postat mulţumiri pe Instagram stories pentru comentariile pe care le-a primit de când a fost dezvăluită starea soţului ei. „Dragostea, sprijinul, compasiunea şi rugăciunile voastre ajută cu adevărat. Sunt recunoscătoare. Vă mulţumesc din toată inima„, a spus ea.

Actorul John Travolta, care a jucat alături de Willis în „Pulp Fiction” şi „Look Who’s Talking”, a trimis, de asemenea, un mesaj de susţinere pentru prietenul său.