• Pamela Anderson a declarat în cadrul emisiunii Good Morning Britain că persoanele care nu mănâncă carne sunt mult mai bune la sex.
  • Veganismul are cu siguranță un efect pozitiv asupra vieții sexuale”, a declarat fostul iepuraș Playboy.
  • Un documentar al regizorului Ryan White, Pamela, o poveste de dragoste”, a fost lansat recent pe Netflix.

Actrița de la Hollywood Pamela Anderson, care este vegană de 30 de ani și luptă pentru drepturile animalelor, a declarat în cadrul emisiunii Good Morning Britain că persoanele care nu mănâncă carne sunt mult mai bune la sex.

Veganismul are cu siguranță un efect pozitiv asupra vieții sexuale. Am auzit asta de multe ori de la alte persoane, iar eu sunt vegană, așa că sunt absolut de acord cu această afirmație”, a declarat fostul iepuraș Playboy.

Colesterolul din carne, ouă și lactate înfundă arterele, încetinind fluxul sanguin către toate organele, nu doar către inimă. Veganismul poate îmbunătăți starea generală de sănătate și poate crește rezistența sexuală”, a adăugat actrița în vârstă de 55 de ani.

Recomandări

CHETĂ PENTRU SPORTIVII ROMÂNI
C.E. INVESTIGHEAZĂ CHINA
P.E. LUPTĂ CONTRA TRAFICULUI DE FIINȚE UMANE
PRAFUL SAHARIAN ACOPERĂ GRECIA
OPTIMUS VA FI UN ROBOT „SENSIBIL”
LE FACEM FAȚĂ?

Un documentar al regizorului Ryan White, Pamela, o poveste de dragoste”, a fost lansat recent pe Netflix. Pentru Anderson, este, de asemenea, o oportunitate de a-și spune povestea în felul ei – de la începuturile ei până la debutul în „Playboy”, faima din Lifeguards on the Beach” și numeroasele ei căsătorii.

Viața Pamelei Anderson a fost și este încă extrem de complicată, încă din copilărie. La fel ca multe femei, Anderson nu s-a simțit frumoasă în copilărie, iar după ce a suferit o traumă sexuală, corpul ei a fost o sursă de rușine secretă. Când este model, chiar și atunci când pozează nud, joacă un rol și nu se simte ea însăși.