• Celine Dion a ales să își crească cei trei băieți într-un mod neutru
  • Și alte vedete își cresc copii fără presiunea stereotipurilor de gen

Sigur ai auzit de noul trend în pareting – să-ți crești copilul de gen neutru. Un adept este și Celine Dion, supranumită regina muzicii pop. Și o recunoaște cu nonșalanță, asta pentru că artista își dorește să fie o mamă model, cu o atitudine deschisă. Așa că îi lasă pe cei trei băieți să aleagă.

„Copiii fac tot show-ul. Ei fac karaoke, la mirofon, fiul cel mare compune muzică rap, gemenii sunt preocupaţi să arate mereu bine. Le ofer spaţiul de care au nevoie”, a spus Celine Dion.

Starul pop vorbește deschis despre familie. A povestit cum unul dintre băieți se plimbă pe tocuri prin casă, fără ca ea să fie deranjată. Și alte vedete îi calcă pe urme.

Megan Fox, Kate Hudson și Angelina Jolie spun că acest tip
de abordare permite copilului să se dezvolte ca o individualitate liberă,
nu ca un prizonier al stereotipurilor de gen.

Recomandări

PUTIN: VOM DOBORÎ TOATE AVIOANELE F-16 TRIMISE UCRAINEI
SBF PRIMEȘTE 25 DE ANI DE ÎNCHISOARE
ZIUA FEMEILOR DIN MUZICĂ
ȘTII DE VREME? VINE VARA-N TOATĂ ȚARA
MOLDOVA SE PREGĂTEȘTE DE ADERARE
ROTAȚIA PĂMÂNTULUI A ÎNCETINIT

„Vreau ca ei să ştie că sunt iubiţi, că voi fi sinceră cu ei mereu. Vreau să ştie că învăţ zi de zi să fiu fiu o mamă bună, sper că şi ei la fel. Când ştii că cei mici se iubesc şi fără a fi forţaţi sau împinşi de la spate, îi vezi cum se îmbrăţişează, se susţin unul pe altul, ştii că va fi bine, că se vor avea unul pe altul întotdeauna”, a spus Angelina Jolie într-un interviu.