• Hermès, Comme des Garçons și Alexander McQueen au defilat astăzi la Paris.
  • Victoria Beckham și-a prezentat vineri la PFW colecția de primăvară-vară 2024.
  • Noua colecție Beckham prezintă piese croite separat completate cu o curea statement.
  • Membrii clanului Kardashian-Jenner, alături de Eva Longoria, au fost fotografiați la PFW.

Paris Fashion Week continuă până pe 3 octombrie. Acesta promite să fie o fiesta a modei, cu 108 creatori își prezintă colecțiile în peste 60 de defilări pe podiumuri.

Hermes și Comme des Garcons și-au etalat noile colecții de primăvară-vara 2024 la Paris Fashion Week. Alexander McQueen a defilat la 18:30. David Beckham a împărtășit o fotografie cu soția sa, felicitând-o pentru showul ei de mare succes. Victoria Beckham și-a prezentat vineri după-amiază a 3-a colecția de haine. Ea a combinat piese croite separat cu o curea statement. Evenimentul a avut loc în casa iconică a lui Karl Lagerfeld.

Membrii clanului Kardashian – Jenner au acaparat atenția paparazzilor la toate prezentările, alături de Eva Longoria, Pamela Anderson și Cher, care au fost fotografiate în primul rând. În urmă cu 3 zile, Emma Răducanu și-a etalat stilul și grația în timpul unei apariții la show-ul Dior Spring 2024. Sportiva a îmbrăcat pentru această ocazie o rochie elegantă în alb și negru și a postat o fotografie pe Instagram cu descrierea: Non, je ne regrette rien!

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
ROMÂNI EVACUAȚI DIN GAZA
MACRON A IEȘIT LA ATAC
CÂTE LOCUINȚE DEȚINE TAYLOR SWIFT?
RECONSTRUCȚIA FACIALĂ A UNEI FEMEI DE 75.000 DE ANI
CEI MAI BOGAȚI OAMENI DIN SUA

Citește și: