• Paris Hilton a dezvăluit că s-a întrebat dacă nu cumva este asexuată timp de mai mulți ani, înainte de a-l întâlni pe soțul ei, Carter Reum.
  • Vorbind cu Harper’s Bazaar, ea a spus: „Eram cunoscută ca un sex-simbol, dar orice lucru sexual mă îngrozea.”
  • Și a dezvăluit că abia după ce l-a întâlnit pe Carter s-a răzgândit.

Paris Hilton a dezvăluit că s-a întrebat dacă nu cumva este asexuată timp de mai mulți ani, înainte de a-l întâlni pe soțul ei, Carter Reum. Vedeta de reality TV, în vârstă de 42 de ani, și-a deschis gândurile într-un interviu recent, spunând că orice lucru sexual o „îngrozea” în timpul anilor 20, în ciuda reputației sale.

Ea a fost adesea legată de alte nume mari din industrie înainte de a-l întâlni pe Carter în 2019. Printre cei cu care se zvonea că ar fi împărțit o legătură se numără Leonardo DiCaprio, Nick Carter și Adrian Grenier. De asemenea, ea a mai fost logodită de patru ori, ultima dată cu Chris Zylka, după ce actorul din The One a pus întrebarea în ianuarie 2018.

Cu toate acestea, ea s-a destăinuit acum despre gândurile ei din trecut. Vorbind cu Harper’s Bazaar, ea a spus: Eram cunoscută ca un sex-simbol, dar orice lucru sexual mă îngrozea. Mă numeam „banditul sărutător” pentru că îmi plăcea doar să mă sărut. Multe dintre relațiile mele nu au funcționat din această cauză.”

Recomandări

CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI
„NADIA” ÎI DUCE PE ROMÂNI LA J.O.

Și a dezvăluit că abia după ce l-a întâlnit pe Carter s-a răzgândit. Cei doi s-au întâlnit la o reuniune de Ziua Recunoștinței a unui prieten de familie în 2019 și ea a spus că a simțit imediat o scânteie. Ea a explicat cum bărbatul ei este opusul a ceea ce fusese obișnuită până atunci în materie de dragoste, spunând: El nu este faimos. El este inteligent. Vine dintr-o familie drăguță. Este o persoană bună”.

Absolventa de la Simple Life a adăugat că acum „primește ceea ce merită”, în timp ce continuă să își construiască viața alături de Carter. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase în 2021 și au întâmpinat primul lor copil împreună prin intermediul unei mame surogat în ianuarie. Dezvăluind sosirea copilului într-un anunț șocant, Paris a împărtășit o fotografie pe Instagram cu mâna ei și cea a fiului ei. Ea a pus o descriere la fotografie: Ești deja iubit dincolo de cuvinte”.

Kathy, mama lui Paris, a vorbit anterior despre călătoria dificilă a fiicei sale către maternitate. Într-un interviu emoționant pentru E! News, ea a susținut că Paris se lupta de ceva vreme să conceapă. Femeia în vârstă de 63 de ani a spus: „Mi se rupe inima pentru că știu că ea încearcă și încearcă și eu îi spun mereu: „relaxează-te”. Atât de mulți oameni, se luptă și nu se întâmplă pur și simplu așa”.

Dar Paris a ripostat, insistând asupra faptului că nu au existat probleme de fertilitate, înainte de a explica faptul că a creat stocuri” pentru a avea tone de embrioni” în bancă. Nu știu de unde a scos asta – nu a fost niciodată o luptă, deloc”, a declarat ea.