Paris Hilton recunoaște că și-a pus la îndoială sexualitatea înainte de a-l cunoaște pe soțul ei

Paris Hilton

Paris Hilton

Paris Hilton a dezvăluit că s-a întrebat dacă nu cumva este asexuată timp de mai mulți ani, înainte de a-l întâlni pe soțul ei, Carter Reum. Vedeta de reality TV, în vârstă de 42 de ani, și-a deschis gândurile într-un interviu recent, spunând că orice lucru sexual o „îngrozea” în timpul anilor 20, în ciuda reputației sale.

Ea a fost adesea legată de alte nume mari din industrie înainte de a-l întâlni pe Carter în 2019. Printre cei cu care se zvonea că ar fi împărțit o legătură se numără Leonardo DiCaprio, Nick Carter și Adrian Grenier. De asemenea, ea a mai fost logodită de patru ori, ultima dată cu Chris Zylka, după ce actorul din The One a pus întrebarea în ianuarie 2018.

Cu toate acestea, ea s-a destăinuit acum despre gândurile ei din trecut. Vorbind cu Harper’s Bazaar, ea a spus: Eram cunoscută ca un sex-simbol, dar orice lucru sexual mă îngrozea. Mă numeam „banditul sărutător” pentru că îmi plăcea doar să mă sărut. Multe dintre relațiile mele nu au funcționat din această cauză.”

Și a dezvăluit că abia după ce l-a întâlnit pe Carter s-a răzgândit. Cei doi s-au întâlnit la o reuniune de Ziua Recunoștinței a unui prieten de familie în 2019 și ea a spus că a simțit imediat o scânteie. Ea a explicat cum bărbatul ei este opusul a ceea ce fusese obișnuită până atunci în materie de dragoste, spunând: El nu este faimos. El este inteligent. Vine dintr-o familie drăguță. Este o persoană bună”.

Absolventa de la Simple Life a adăugat că acum „primește ceea ce merită”, în timp ce continuă să își construiască viața alături de Carter. Cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii fastuoase în 2021 și au întâmpinat primul lor copil împreună prin intermediul unei mame surogat în ianuarie. Dezvăluind sosirea copilului într-un anunț șocant, Paris a împărtășit o fotografie pe Instagram cu mâna ei și cea a fiului ei. Ea a pus o descriere la fotografie: Ești deja iubit dincolo de cuvinte”.

Kathy, mama lui Paris, a vorbit anterior despre călătoria dificilă a fiicei sale către maternitate. Într-un interviu emoționant pentru E! News, ea a susținut că Paris se lupta de ceva vreme să conceapă. Femeia în vârstă de 63 de ani a spus: „Mi se rupe inima pentru că știu că ea încearcă și încearcă și eu îi spun mereu: „relaxează-te”. Atât de mulți oameni, se luptă și nu se întâmplă pur și simplu așa”.

Dar Paris a ripostat, insistând asupra faptului că nu au existat probleme de fertilitate, înainte de a explica faptul că a creat stocuri” pentru a avea tone de embrioni” în bancă. Nu știu de unde a scos asta – nu a fost niciodată o luptă, deloc”, a declarat ea.

Exit mobile version