Paul McCartney anunţă albumul McCartney III, la 40 de ani de la lansarea predecesorului

Sursa foto: Profimedia
  • La 50 de ani de la lansarea albumului de debut, McCartney I, şi la 40 de la continuarea McCartney II, vine şi albumul McCartney III
  • Pe 11 decembrie vei putea asculta discul pe care Paul McCartney l-a scris, produs şi la care a cântat singur la toate instrumentele
  • Precomenzile albumului s-au epuizat în câteva minute după ce au fost anunţate

Paul McCartney şi-a lansat albumul solo de debut, McCartney, în 1970, imediat după despărţirea Beatles. Continuarea, McCartney II, a venit în 1980. 40 de ani mai târziu, Macca a anunţat oficial că are un nou album pentru tine: mult aşteptatul McCartney III. Va fi lansat pe 11 decembrie şi se presupune că e ultimul album pe care-l va lansa Paul, cel care încheie trilogia sa ca artist solo.

McCartney a scris, a produs şi a cântat la toate instrumentele pe care le vei auzi pe noul album. „Îmi trăiam viaţa de izolare la fermă, cu familia, şi mergeam la studio în fiecare zi. M-am apucat să scriu ceva muzică pentru un film, şi piesa aia s-a transformat în piesa de deschidere a albumului. Apoi m-am întrebat ce să mai fac acum? Aveam lucruri începute de-a lungul anilor, dar niciodată nu aveam timp să le termin, aşa că am început să mă gândesc la ce aveam rămas”, a declarat Paul.

Toate cele 3333 de precomenzi ale discului în varianta de vinyl s-au vândut în câteva minute de la anunţ, dar vor urma şi alte variante. Deocamdată Mccartney a anunţat o variantă de vinyl roşie, în 3000 de exemplare numerotate de mână, şi o variantă de disc galben, în 333 de exemplare realizate din discuri vechi cu albumele McCartney I şi II, reciclate, anunţă Smart Radio.