• Pe Broadway a fost jucată prima piesă după mai bine de 1 an
  • Nathan Lane și Savion Glover au interpretat piese separate
  • Specatorii au fost testați la intrare

Broadway își recapătă strălucirea. După mai bine de un an, la teatrul St. James din New York a avut loc primul spectacol. S-au bucurat de acest moment actorul Nathan Lane și dansatorul Savion Glover. Spectacolul care a durat doar 36 de minute a emoționat atât spectatorii, cât și actorii.

Spectacolul m-a emoționat mult. Și eu sunt actor. A trecut un an, peste un an, de când nu am mai fost pe scenă. Așa că și să fiu spectator a fost uimitor. M-am simțit bine, am păstrat dinstanța și toată lumea a fost glijulie”, spune Peter Gregus, unul din spectatori.

Pe tot parcursul spectacolului, cei 150 de invitați au purtat măști și au păstrat distanța, iar la intrarea în teatru, toată lumea a fost testată.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

Mă simt anxioasă, dar de obicei vedeam un spectacol pe săptămână, așa că este minunat să revin, ultimul spectacol pe care l-am văzut a fost pe 8 martie 2020”, spune Emily Chen, spectatoare, în timp ce altcineva a reacționat: „Eu m-am simțit confortabil. E cam ciudat să fii așezat la teatru, așa, la distanță de alți spectatori, dar epidemia ne obligă să facem așa“.

Acesta este începutul revenirii teatrului acasă”, a mărturisit Jordan Roth, proprietarul St. James Theatre.