• #Barbenheimer este un hashtag care combină numele a două filme: Barbie și Oppenheimer.
  • Filmele au fost lansate simultan pe 21 iulie 2023 în cinematografe și au avut succes la public.
  • Deși au tematici diferite, ambele filme au abordat existențialismul și antropocenul.

Barbara Oppenheimer este o profesoară pensionară și bunică a cinci nepoți din Newton, Massachusetts.

Ea are însă un nume care i-a adus multe surprize și amuzament în această vară, deoarece se potrivește cu titlurile a două filme de succes: Barbie și Oppenheimer.

Barbara Oppenheimer a povestit pentru Slate că mulți oameni au crezut că glumește când le-a spus numele ei. Ea a amintit de un moment confuz când s-a cazat la un hotel și a spus: “Barbie Oppenheimer!” Angajatul i-a răspuns: “Mă iei peste picior?”.

Recomandări

VREM O ȘCOALĂ CA AFARĂ
URSULA CERE CONCURENȚĂ ECHITABILĂ CHINEI
BELLA IA PAUZĂ DE LA MODELING
RUBLEV CÂȘTIGĂ LA MADRID
CUM STĂM LA SPERANȚA LA VIAȚĂ
CIOLACU CHELTUIE PESTE BUGETARE

Barbara Oppenheimer a spus că a primit mesaje de la prietenii ei din toată lumea când au apărut filmele, cu expresia “bomba și bomba sexy”. Ea a apreciat ideea de a lansa filmele împreună, spunând că a fost “genială” și că a readus oamenii în cinematografe, potrivit Independent.

Barbara Oppenheimer a mers să vadă ambele filme împreună cu soțul ei, care este o rudă îndepărtată a lui J. Robert Oppenheimer, fizicianul care a creat bomba atomică. Ea a spus că au fost impresionați de modul în care filmul Oppenheimer a prezentat povestea și dilemele morale ale acestuia, dar și că filmul Barbie i-a făcut să râdă mult și că i-a adus aminte de copilăria ei, când se juca cu păpușile Barbie.