• S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!
  • Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.
  • Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

S-a anunțat că Samantha Jones – unul dintre cele mai emblematice personaje din Sex and the City – va apărea în seria a doua a reboot-ului!

Vestea a fost dezvăluită de Michael Patrick King, directorul serialului, într-un interviu acordat publicației Variety.

Când a fost întrebat dacă actrița Kim Cattrall, 62 de ani, care a jucat în serialul original, precum și în filme, va apărea, el a răspuns: „Da!”

Recomandări

DATORIA PUBLICĂ A ROMÂNIEI CREȘTE
TRUMP RISCĂ NOI SANCȚIUNI
SADIQ KHAN CANDIDEAZĂ LA MANDATUL 3
MENIU A LA GREC
JOE BIDEN DECLASIFICĂ MARIJUANA
RAZBOIUL PENTRU A.I. A ÎNCEPUT

Acest lucru ar putea fi o surpriză pentru unii, după ce anterior el a spus că ea nu se va întoarce în franciză deoarece nu era binevenită.

El a spus: „Totul este atât de nou în acest moment. Una dintre marile mele reguli este să nu spun lucruri până nu sunt reale. Scopul meu este de a aduce toate personajele în amestec împreună, astfel încât să nu mai fie atât de mult pe piste separate.”

Vestea că spin-off-ul a fost reînnoit pentru al doilea sezon a fost dezvăluită de HBO în luna martie a acestui an, potrivit PEOPLE.

De asemenea, acesta va prezenta revenirea lui Sarah Jessica Parker, Cynthia Nixon și Kristin Davis în rolurile lui Carrie Bradshaw, Miranda Hobbes și Charlotte York-Goldenblatt, relatează The Mirror.

King a spus într-o declarație: „Sunt încântat și entuziasmat să spun mai multe povești despre aceste personaje vibrante și îndrăznețe – interpretate de acești actori puternici și uimitori. Adevărul este că suntem cu toții încântați. Și uite așa… viața noastră sexuală s-a întors”, a adăugat el.