• Massif Festival, cel mai mare eveniment organizat vreodată pe timp de iarnă în România a debutat cu succes în Poiana Brașov.
  • Peste 10.000 de persoane au petrecut până după miezul nopții.
  • Artiști români și străini au urcat pe scenele de la baza pârtiei Bradul, iar cel mai așteptat moment a fost show-ul făcut de renumitul DJ Dimitri Vegas. 

Potrivit organizatorilor, cei care au ajuns în Poiana Braşov s-au bucurat de atmosfera de festival, iar scenele amplasate în perimetrul evenimentului au oferit participanţilor un mix de genuri muzicale.

Unul dintre cei mai aşteptaţi DJ de pe mainstage a fost Dimitri Vegas, artistul care ocupă locul 3 în clasamentul celor mai buni 100 de DJ-i ai lumii.

„Am o bucurie imensă de fiecare dată când vin în România, pentru că de fiecare dată experienţa e diferită. De această dată sunt în Poiana Braşov alături de MATTN, soţia mea. Se întâmplă destul de rar să avem această posibilitate de a fi amândoi pe aceeaşi scenă a unui festival. Am avut şi un moment live împreună pe mainstage-ul primei ediţii a festivalului Massif” , a declarat Dimitri Vegas.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR
FRANCEZII SUNT PESIMIȘTII EUROPEI

MATTN a deschis set-ul lui Dimitri Vegas. Cei doi au mai fost împreună pe scenele marilor festivaluri ale lumii, dar a fost pentru prima dată când s-a întâmplat ca MATTN şi Dimitri Vegas să aibă un astfel de moment. În timpul show-ului ei, MATTN a avut un moment special cu Alexandra Stan.

11.000 de persoane sunt așteptate la festival şi în a doua zi

Delia, Grasu XXL şi Ştefania au cântat live pe scena principală a festivalului Massif, iar fanii i-au acompaniat pe melodiile preferate.

Scenele G.O.A.T. (Greatest Of All Time) şi Retro Fantesia au fost pline de iubitori ai celor mai mari hituri din istoria muzicii, de mixuri noi şi inedite, de la pop, rock, hip-hop, trap, muzică electronică şi folclor autentic.

Petreceri marca Massif au fost şi la cele 3 apres-ski-uri.

Peste 11.000 de participanţi sunt aşteptaţi şi în a doua zi a festivalului Massif. Inna, Kadebostany, Quintino, Dirty Nano, Killa Fonic şi Alex Super Beats se numără printre artiştii care vor urca pe scena principală.

Andreea Esca şi Otravă, The Hollygood Gang, David Ciente, Damian Drăghici şi Orchestra Damian & Brothers vor anima atmosfera în scena G.O.A.T., iar scena Retro Fantesia îi aşteaptă pe fani cu remixuri ale celor mai cunoscute piese rock, pop şi dance din anii 80 până în prezent.