• Platourile de filmare pentru noul „Matrix” s-au transfomat într-o petrecere grandioasă, în Berlin.
  • La eveniment nu s-a respectat nicio restricție pusă în vigoare, în contextul pandemiei.
  • Keanu Reeves s-a numărat printre participanți.

Autoritățile din Berlin s-au semnalat în privința unei petreceri uriașe care a avut loc pe platourile de filmare a noului „Matrix”, unde a fost marcat sfârșitul filmărilor pentru această producție. Potrivit The Guardian, autoritățile germane din domeniul sănătății spun că intenționează să vorbească cu studioul în care a fost „turnat” cel mai recent film „Matrix”, după ce acolo totul s-a transformat într-o petrecere uriașă, în ciuda restricțiilor din pandemie. La eveniment a luat parte și starul Keanu Reeves, iar sursa citată notează că cei 200 de invitați au fost „deghizați” ca simpli figuranți pe platou.

„Nu s-au dat instrucțiuni de regie și nimeni nu a filmat”

Petrecerile până la 50 de persoane sunt permise în Berlin și în landul vecin Brandenburg, unde petrecerea ar fi avut loc la studiourile de film Babelsberg, la vest de capitala Germaniei. Însă, aceste evenimente trebuie anunțate din timp către autorități, pentru a putea fi permise. Oaspeții trebuie să respecte regulile de distanțare și să poarte o mască atunci când nu mănâncă și nu beau, ceea ce la petrecerea „Matrix” nu s-a întâmplat.

„Starea de spirit era exuberantă. Toată lumea a primit un test corona PCR în avans. Toți invitații ar fi trebuit să poarte mască, dar mulți dintre ei nu au făcut acest lucru. Nu s-au dat instrucțiuni de regie și nimeni nu a filmat”, a povestit o femeie care a participat la eveniment, pentru cotidianul Bild. Petrecerea, găzduită de producătorii Lana și Lilly Wachowski, a fost denumită în cod „Icecream Teamevent” conform ziarului, citând surse, și a început joi la ora 18:00.

Recomandări

ISRAELUL A ATACAT IRANUL
CINE ÎNCEARCĂ SĂ-L ASASINEZE PE ZELENSKI?
TAYLOR SWIFT CÂNTĂ DESPRE GÂNDURILE SUICIDARE
ONU DECIDE DACĂ RECUNOAȘTE SAU NU AUTORITATEA PALESTINIANĂ
CE SECRETE ASCUNDE CHINA
CUM ÎNGRIJEȘTI MEDIUL ÎNCONJURĂTOR

Keanu Reeves a plecat mai devreme

Atmosfera a fost întreținută de un DJ și de un show pirotehnic pe măsură. Corturile în stil beduin și rulotele în stil hippie erau disponibile pentru oaspeții care doreau mai multă intimitate.

Keanu Reeves și partenera sa, artista Alexandra Grant, au stat la o masă, bând vin și au plecat seara devreme, a raportat Bild. Bianca Markarewicz, purtătoarea de cuvânt a Studio Babelsberg, a declarat, potrivit producătorilor francizei Matrix, că echipa a filmat o „scenă de sărbătoare și că regulile de igienă au fost respectate”.