• Ronaldo și-s pus mere de cafea la geam, păpuși de vrăjitoare și fantome înfricoșătoare.
  • Billie Eilish are dovleci în fața casei, pe unul scrie numele ei, iar pe ceilalți „Te Sfâșâi”.
  • Un pictor din Ohio i-a desenat fața lui Taylor Swift pe un dovleac de 180 de kg.

Extravagante pentru Cristiano Ronaldo care a apelat chiar la o companie de decorațiuni pentru a-și amenaja casa pentru Halloween. Acesta și-au pus mere de cafea la geam, păpuși de vrăjitoare în grădină, cutii personalizate cu numele copiilor și fantome înfricoșătoare, atârnate în toată casa.

Chiar dacă nu este sărbătoarea noastră, Halloween-ul este chiar după colț, iar marele vedete deja au început să-și decoreze casa, care mai de care, de la dovleci, păpuși de vrăjitoare la multă pânză.

Stacey Solomon și Joe Swash au folosit toți dovleceii de acasă și florile din grădină și au făcut o arcadă mare de devleac în fața ușii, și casa este plină de dovlecei împletiți și colorați. Helen Flanagan și-a transformat locuința într-o casă de groază. A făcut de fapt o combinație între Halloween și Crăciun. Ea și-a decorat sufrageria cu globuri de zăpadă, craniu și frunze de toamnă.

Recomandări

CUM PUTEA FI EVITAT RĂZBOIUL RUSO-UCRAINEAN?
TRUMP ȘI ORBAN VOR SĂ FACĂ ALIANȚĂ
TAYLOR ȘI TRAVIS, SURPRINȘI ÎN LAS VEGAS STRIP
CE SPUNE MAȘINA TA DESPRE TINE?
CUM S-AU CUNOSCUT WILLIAM ȘI KATE?
RAY CHAN A MURIT LA 56 DE ANI

Billie Eilish a ales un mesaj unic

Billie Eilish și-a pus doar dovleci în fața caseii. Vedeta are mulți dovleci sculptați cu fețe înfiorătoare cu numele ei, Billie, iar pe ceilalți scrie „Te sfâșâi”, dar mai am o poveste pentru tine, un artist din Ohio, a pictat fața lui Taylor Swift pe un dovleac, l-a și botezat Taylor Swiftkin.

Pictura are și un scop, strângere bani pentru conștientizarea cancerului la sân. Artista a pictat un dovleac care depășește 180 de kilograme, învelit cu peruci, urechile sunt făcute din cartofi și are și cercei. Este exact imaginea lui Swift la premiile Grammy de anul acesta. În ultimii 35 de ani, Jeanette Paras a pictat dovleci uriași cu figuri ale culturii pop, chiar și cu Donald Trump și Baby Yoda.

Citește și: